Кошик порожній
viber
Sheba
Оценить 
5.0 (Голосів 78)
Опис

Sheba Delikatesse - Вологий корм для дорослих котів з яловичиною в апетитному соусі SB-09

Вологий корм для дорослих котів з яловичиною в апетитному соусі Sheba Delikatesse
Натисніть для збільшення фото.
27.00 грн
АРТ. SB-09 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Sheba Delikatesse - це повнораціонний вологий корм, який призначений для задоволення вишуканих смакових переваг вашого дорослого кота. Кожен шматочок ніжної яловичини занурений в апетитний соус, перетворюючи кожне приймання їжі у справжнє гастрономічне задоволення. Sheba Delikatesse не лише радує смак кота, але й забезпечує йому необхідні поживні речовини, вітаміни та мінерали для здорового життя.

Чому варто купити Sheba Delikatesse:

  1. Високоякісні інгредієнти: Виготовлено з високоякісних інгредієнтів, Sheba Delikatesse має відмінні смакові характеристики та привабливий аромат, що здійснює ідеальний перехід від призначення харчування до насолоди.

  2. Корисні поживні речовини: З кальцієм, міддю, залізом, марганцем і цинком у складі, корм сприяє поліпшенню організму вашого улюбленця та підтримує його загальне самопочуття.

  3. Апетитний соус: Заправлений ароматним соусом, Sheba Delikatesse робить подану страву ще більш апетитною, викликаючи справжнє захоплення кота.

  4. Натуральність: Не містить штучних добавок, барвників, консервантів і підсилювачів смаку, гарантуючи природність і чистоту харчування для вашого улюбленця.

Оберіть Sheba Delikatesse - елітний вологий корм, який подарує вашому котові не лише задоволення від їжі, але й повноцінне харчування для здоров'я і щасливого життя.

Склад

М'ясо та продукти тваринного походження (45%, зокрема 4% яловичини), злаки, мінеральні речовини, цукор. Добавки на 1 кг: йодат безводного кальцію 0,34 мг, сульфат міді пентагідрит 1,3 мг, сульфат заліза моногідрат 16,8 мг, сульфат марганцю моногідрат 3,4 мг, сульфат цинку моногідрат 16,2 мг.

Характеристики товару

  • "Sheba", (Шеба)
  • яловичина

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Sheba

Усі акції