Кошик порожній
viber
Schesir
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Schesir Kitten Care Tuna: Натуральні консерви для кошенят з тунцем в желе SH-95

Натуральні консерви з тунцем в желе для кошенят Schesir Kitten Care Tuna
Натисніть для збільшення фото.
89.00 грн
АРТ. SH-95 /  85 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Шезір Тунець для Кошенят - це ідеальне доповнення до раціону вашого малюка з найвищою якістю натуральних інгредієнтів. Кожен пауч містить лише найкращі шматочки філе тунця, які приготовані на пару та оброблені вручну. Ця страва не лише задовольняє смакові рецептори вашого котеняти, але й забезпечує його здоров'я та добробут.

Чому варто обрати Schesir Kitten Care Tuna для вашого котеняти:

  1. Повноцінне харчування: Забезпечує вашого малюка всіма необхідними поживними речовинами для здорового зростання та розвитку.

  2. Натуральні інгредієнти: Консерви містять лише найсвіжіший філе тунця, яке було ретельно підібране та оброблене без будь-яких штучних добавок.

  3. Ідеальна текстура: Овочеве желе створює апетитну консистенцію, яка легко перетравлюється та забезпечує додатковий приплив рідини для здоров'я сечостатевої системи.

  4. Збалансований рецепт: Рецепт спеціально розроблений для кошенят усіх порід віком від 3 до 12 місяців, з урахуванням їхніх потреб та вимог.

  5. Багатофункціональність інгредієнтів: Додаток вареного рису та соняшникової олії забезпечують балансоване харчування та допомагають у збереженні здоров'я шкіри та шерсті.

  6. Висока якість продуктів: Консерви виготовлені з високоякісних інгредієнтів, що використовуються і для виробництва продуктів для людини.

  7. Багатий на поживні речовини тунець: Тунець є важливим джерелом білка та багатьох вітамінів та мінералів, які сприяють здоров'ю та добробуту вашого котеняти.

  8. Без шкідливих добавок: Консерви не містять штучних ароматизаторів, барвників та консервантів.

  9. Оптимальні мінерали та вітаміни: Забезпечують правильний розвиток кісток, м’язів, нервової та серцево-судинної системи вашого малюка.

Оберіть Schesir Kitten Care Tuna, щоб надати вашому котеняті найкраще натуральне харчування, яке допоможе йому рости та розвиватися здоровим та щасливим!

ІНГРЕДІЄНТИ: тунець – 58%, рис – 1,5%, соняшникова олія – 1,5%, мінерали.

ДОБАВКИ на кг: таурин – 500 мг, цинк (сульфат цинку гептагідрат) – 22,7 мг, мідь (сульфат міді (II) пентагідрат) – 0,75 мг, марганець (сульфат марганцю моногідрат) – 0,98 мг, йод (йодид калію) – 0,23 мг.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 13%, жир – 2,5%, клітковина – 0,1%, зола – 1%, кальцій – 240 мг/100 г, фосфор – 200 мг/100 г, вологість – 80%.

Характеристики товару

  • 85 г
  • "Schesir", Італія
  • тунець

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Schesir

Усі акції