Кошик порожній
viber
Stuzzy
Оценить 
5.0 (Голосів 80)
Опис

Stuzzy Dog Chicken Rabbit – Штучний рубець та телятина у паштеті для собак STZ-06

Консерва з куркою та кроликом для собак Mister Stuzzy Dog Chicken Rabbit
Натисніть для збільшення фото.
115.00 грн
АРТ. STZ-06 /  300 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Stuzzy Dog Chicken Rabbit - це смачний паштет для собак зі справжньою куркою та кроликом у формі, яку ваш улюбленець обов'язково полюбить. Цей паштет стане чудовим доповненням до раціону вашого улюбленця або може бути повноцінним кормом для дорослих собак.

Особливості Stuzzy Dog Chicken Rabbit (300 г):

  1. Високий вміст м'яса: З 65% вмістом справжньої курки, цей паштет насичений смаком та необхідними поживними речовинами для здоров'я собаки.

  2. Шматочки м'яса курки та кролика: Додані шматочки м'яса курки (16%) та кролика (16%) надають корму особливий смак і текстуру.

  3. Натуральні інгредієнти: Кожен інгредієнт цього паштету вибирається з високоякісних натуральних складових, гарантуючи лише найкраще для вашого улюбленця.

  4. Збалансовані вітаміни та мінерали: Комплекс вітамінів (D3, E) та мінералів (марганець, цинк) покращує роботу кишківника, підтримує здоров'я серцево-судинної, нервової системи, шкіри та шерсті собаки.

  5. Без добавок, консервантів і барвників: Цей паштет не містить шкідливих добавок, консервантів чи барвників, а привабливий аромат та смак досягається завдяки високому вмісту м'яса та якісній сировині.

Stuzzy Dog Chicken Rabbit - це насолода для вашого чотирилапого друга, яка приносить задоволення та користь для його здоров'я.

ІНГРЕДІЄНТИ: м’ясо та м’ясні субпродукти 65% (зокрема 16% курка, 16% кролик), субпродукти рослинного походження, мінерали.

ДОБАВКИ на кг: вітамін D3 – 80 МО, вітамін Е – 80 МО, сульфат цинку моногідрат – 20 мг, сульфат марганцю моногідрат – 3 мг.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 9%, жир – 5%, клітковина – 0,4%, зола – 2%, вологість – 82%.

Характеристики товару

  • 300 г
  • Agras Delic S.p.A. - Italia
  • курка, кролик

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Stuzzy

Усі акції