Кошик порожній
viber
Ever Clean
Оценить 
5.0 (Голосів 60)
Опис

Комкуючий наповнювач з ароматом лаванди Ever Clean Lavender EC-07

Комкуючий наповнювач з ароматом лаванди Ever Clean Lavender
Натисніть для збільшення фото.
749.00 грн
АРТ. EC-07 /  6 л
1,109.00 грн
АРТ. EC-08 /  10 л
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Ever Clean Lavander - це високоякісний грудкуючий наповнювач для котів, який має приємний аромат лаванди (аромат проявляється тільки при контакті з вологою). Ось його переваги:

  1. Приємний аромат лаванди: Завдяки аромату лаванди, цей наповнювач надає вашому коту і вашій квартирі чистоту та свіжість.

  2. Високоякісний склад: Виготовлений з бентоніту - глини з унікальними поглинаючими властивостями, яка практично не порошить і ефективно вбирає вологу та запахи.

  3. Контроль запахів: Спеціальні речовини в оболонці кожної гранули наповнювача знищують бактерії та поглинають неприємні запахи. До ядра гранули додали оброблене активоване вугілля, яке захоплює та утримує неприємний запах всередині себе.

  4. Простий у використанні: Цей наповнювач легкий у використанні. При потраплянні вологи в нього утворюється щільна грудка, яка не розсиплеться під час чищення лотка.

  5. Збереження чистоти лапок: Гранули мають ідеальний розмір (всього 0,5-2 мм), які не прилипають до лапок вашого кота і не розлітаються, не дряпаючи подушечки котячих лапок.

Ever Clean Lavander з ароматом лаванди забезпечить якість та свіжість в котячому туалеті та вашому житловому просторі, створюючи приємну атмосферу для вас і вашого кота.

Ароматизатор лаванди починає діяти тільки при контакті з вологою

Наповніть туалет гранулами EverClean® шаром щонайменше 5 - 8 см. На звичайний туалет у середньому потрібно 3,2 кг наповнювача. Щодня діставайте совком грудки, що утворилися, і викидайте їх у відро для сміття. Таким чином, наповнювач завжди залишається чистим і готовим до використання. Для того, щоб заповнити вміст туалету, не потрібно міняти весь наповнювач, додавайте лише необхідну кількість EverClean®. Слідкуйте за тим, щоб товщина шару наповнювача завжди становила не менше 5 см.

Характеристики товару

  • The Clorox Company, USA
  • глиняний

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Ever Clean

Рекомендовані категорії

Усі акції