Кошик порожній
viber
Cat Joy
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Лежак-дряпка для котів Cat Joy Гранж Біла CJ-01

Лежак-дряпка для котів Cat Joy Гранж Біла
Натисніть для збільшення фото.
840.00 грн
АРТ. CJ-01 /  Белая
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Зоостар.ua пропонує унікальну можливість забезпечити вашого пухнастого друга комфортом і стилем, завдяки нашій ексклюзивній дряпці-лежанці "Гранж". Ця лежанка з гофрокартону не лише виглядає неймовірно стильно завдяки дерев'яним фасадам і хвилеподібній формі, але і гарантує, що ваш улюбленець буде точити свої кігтики на цій чудовій дряпці протягом року і навіть довше.

Наша модель "Гранж" доступна в трьох варіантах фасаду: натуральне дерево, дуб і венге. Виберіть колір, який найкраще впишеться в інтер'єр вашого будинку, і подаруйте вашому пушному другові стильну еко-лежанку, яка не лише задовольнить його потребу точити кігті, але й стане частиною вашого декору.

Меблі для котів - це не просто річ для задоволення ігришок, це спосіб захистити свої особисті меблі від подряпувань. Здійсніть вибір на користь наших дряпок, і ви побачите, як ваш кіт залишить меблі у спокої.

Чому саме кігтеточка з гофрокартону? Оскільки котам необхідно точити кігті, деревиноподібна структура нашої дряпки надає їм подібний до природи досвід. Точити кігті об картон набагато зручніше і приємніше, ніж об сизаль або килим. Відгуки наших клієнтів свідчать про велику вдячність тварин за цю приємність.

Наші дряпки - це не просто меблі для котів, а справжня ручна робота. Ми дбаємо про кожну деталь і пропонуємо вам максимум вибору:

  • 3 варіанти кольору фасаду: Не фарбоване дерево, дуб, венге.
  • Матеріал фасаду - дерево.
  • Розташування фасаду - з обох сторін.

Розміри нашої дряпки-лежанки: Довжина 84 см, Висота 37 см, Ширина 29 см. Такий розмір ідеально підходить для вашого улюбленця і з легкістю впишеться в ваш інтер'єр.

Замовте дряпку-лежанку "Гранж" на Zoostar.ua і подаруйте вашому коту не лише комфорт, а й стильний аксесуар для вашого дому.

Характеристики товару

  • 37 см
  • 84 см
  • 29 см
  • гофрокартон
  • Україна

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Cat Joy

Усі акції