Кошик порожній
viber
Bosch Sanabelle
Оценить 
4.0 (Голосів 74)
Опис

Сухий корм для кошенят і вагітних котів, що годують Бош Санабель Кіттен Bosch Sanabelle Kitten BS-29

Сухий корм для кошенят і вагітних котів, що годують Бош Санабель Кіттен Bosch Sanabelle Kitten
Натисніть для збільшення фото.
194.40 грн
АРТ. BS-29 /  400 г
819.60 грн
АРТ. BS-30 /  2 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Високоякісний сухий корм для кошенят повністю збалансований і підходить кошенятам до року та вагітним кішкам, які годують.

легка засвоюваність
забезпечення оптимального травлення
підвищення природного імунітету
правильний розвиток зубної системи, а також м'язово-скелетної систем.

Швидкість росту маленьких кошенят вимагає посиленого насичення їхніх м'язів, кісток та інших органів вітамінами та мінералами в особливому співвідношенні речовин, що надходять з харчуванням. І найкращий із численних варіантів отримання високоякісних, збалансованих кормів є корми для кошенят Санабелль Кіттен.

Сухий корм для кошенят: легко засвоюваний, енергомісткий і дуже смачний. Бош Санабелль Кіттен - корм, який забезпечує відмінний стан шерсті, шкіри, оптимальність травлення, підвищуючи імунітет, сприяючи правильному розвитку всіх систем організму від самого народження і на все життя. Санабелль Кіттен від Бош - ідеальний для годування молодих тварин (правильний розвиток організму з перших днів життя, закладка хорошого "фундаменту" довгострокового здоров'я).

Також, корм кіттен підходить вагітним кішкам, які потребують більшої кількості поживних елементів в останні 3-4 тижні до пологів (сприятливий його вплив на розвиток плода внутрішньоутробно, + тривала лактація у мами-кішки, + швидкий розвиток кошенят).

Завдяки невеликому розміру крокет корм Sanabelle Kitten - зручний, а на додаток - корисний. Вибір кормів для кошенят Бош Санабелль

Необхідна зовсім невелика кількість цього корму. А його приємний смак створює ідеальну основу для отримання адекватного енергопостачання організму кошенят і кішок, що годують.

Інгредієнти корму Кіттен

Свіже м'ясо свійської птиці у вигляді борошна з маїсу, ячменю, тваринного жиру. Борошно з риби, печінки, свіжого м'яса, гідролізованого м'яса, мідій. Пісна м'ясна обрізка, висушене яйце, бурякова пульпа, хлорид калію, дріжджі (сухі). Риб'ячий жир, лляне насіння, журавлина, чорниця, цикорій у порошку, квітки чорнобривців, екстракт юки. А також екстракт новозеландського зеленого губчастого молюска, який є натурпродуктом і підтримує функції тканин, хрящів і суглобів.

Склад корму для кошенят Кіттен:

Протеїн - 34%; клітковина - 2%; жир - 21,5%; енергетична цінність - 17,4 МДж/кг.

Характеристики товару

  • "Bosch", Німеччина
  • супер-преміум
  • для вагітних і годуючих
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Bosch Sanabelle

Усі акції