Кошик порожній
viber
Isle Of Dogs
Оценить 
5.0 (Голосів 72)
Опис

Шампунь для собак та котів для об'єму вовни ISLE OF DOGS серії EVERYDAY NATURALUXURY Keratin Volume Shampoo 1:20 IS-101

Шампунь для собак та котів для об'єму вовни ISLE OF DOGS серії EVERYDAY NATURALUXURY Keratin Volume Shampoo 1:20
Натисніть для збільшення фото.
209.00 грн
АРТ. IS-101 /  100 мл
599.00 грн
АРТ. IS-15 /  470 мл
3,875.00 грн
АРТ. IS-19 /  3.78 л
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Шампунь Isle of Dogs KERATIN VOLUME з серії Everyday Naturaluxury з кератином призначений для очищення та дбайливого догляду за шерстю собак. Цей засіб має збалансований склад, який дозволяє використовувати його для різних порід собак, включаючи шпіці, сибірські хаскі, бішон фризе, пекінеси та інші. Він також може служити як базовий засіб для миття собак. Шампунь Isle of Dogs KERATIN VOLUME ідеально підходить для собак з об'ємним двошаровим покривом. Тепер його можна розведену з водою у співвідношенні 1:20.

Особливістю цього шампуню є наявність фірмового аромату "Фіалка і Морський туман", який створює підбадьорливу суміш морського туману та сандалового дерева з нотами чистого мускусу.

Кератин - це один з найефективніших білків, який використовується як у косметиці для тварин, так і у засобах для догляду за людським волоссям. Він легко проникає вглиб волосся, зволожує та живить його зсередини, одночасно закриваючи лусочки зовні. Це призводить до покращення стану шерсті, зроблення її більш пружною та блискучою.

Шампунь Isle of Dogs KERATIN VOLUME має наступні корисні властивості:

  1. Оздоровлення кожної волосинки.
  2. Легке зволоження шерсті.
  3. Збільшення щільності шерсти.
  4. Подолання "пухлиння" шерсті.
  5. Створення об'єму.

Цей шампунь ідеально підходить як для виставкових собак, так і для домашніх улюбленців. Він не містить сульфатів і парабенів, тому ризики подразнень на шкірі зводяться до мінімуму. Його можна використовувати так часто, як це потрібно власнику собаки. Якість шерсті помітно покращується навіть при наявності початкової пухнастості та схильності до посічених кінців. Наприклад, цей шампунь ідеально підходить для пекінесів, допомагаючи зберегти об'єм і уникнути ефекту "кульбаби", а також для шпіців, хаскі та маламутів, де він підтримує відмінний стан шерсті на штанах, шиї та хвості.

Для застосування: розведіть шампунь Isle of Dogs KERATIN VOLUME з водою у пропорції 1:20. Нанесіть невелику кількість на вологу шерсть собаки, масажуйте, утворюючи піну, а потім ретельно змийте. Для покращення результату, повторіть процедуру. При другому нанесенні залиште піну на шерсті протягом 2-5 хвилин, а потім ретельно змийте.

Характеристики товару

  • "ISLE OF DOGS"USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Isle Of Dogs

Рекомендовані категорії

Усі акції