Кошик порожній
viber
Bosch
Оценить 
5.0 (Голосів 72)
Опис

Сухий корм для цуценят великих порід Bosch Junior Maxi BO-48

.

Сухий корм для цуценят великих порід Bosch Junior Maxi
Натисніть для збільшення фото.
229.20 грн
АРТ. BO-48 /  1 кг
740.40 грн
АРТ. BO-49 /  3 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

BOSCH Junior Maxi - корм для цуценят великих порід (Бош юніор максі)

Bosch Junior Maxi - повноцінний раціон для цуценят великих порід і цуценят із масивним кістяком

Знижений (24%) вміст протеїну в поєднанні із середнім (12%) вмістом жирів
Оптимальне збільшення ваги (без різких стрибків)
Склад і розмір гранул розроблено для цуценят великих порід
Містить екстракт новозеландського зеленогубчатого молюска - натуральне джерело глюкозаміну та хондроїтину
Не містить пшеницю

Склад: Протеїн - 24%; Жир - 12%; Клітковина - 2,5%; Мікро- і макроелементи - 6,5%; Кальцій - 1,2%; Фосфор - 0,9%; Натрій - 0,3%; Калій - 0,5%; Магній - 0,1%; Вологість - 10%, Енергетична цінність - 15,6 мДж/кг.

Bosch Junior Maxi (Бош Юніор Максі) - розроблений спеціально для цуценят великих і "важких" порід. Вирощування таких собак вимагає ретельного контролю розвитку опорно-рухового та зв'язкового апарату.

Активна фаза росту у цуценят з масивним кістяком припадає на 4-й - 5-й місяць життя. У цьому віці вага собаки значно збільшується завдяки скелету, що швидко зростає. Суглоби не можуть формуватися з такою ж швидкістю, і як результат, у них виникають вікові зміни, які часто залишаються на все життя. Вміст глюкозаміну та хондроїтину сульфату в Bosch Junior Maxi прискорюють процес формування хрящової тканини суглоба та захищають його від наслідків надмірних вагових навантажень. Невелика кількість протеїнів, жирів і вуглеводів, а також збалансоване співвідношення мінеральних речовин сприяє гармонійному розвитку опорно-рухового апарату собаки, а помірна калорійність раціону Bosch Junior Maxi запобігає швидкому набору ваги.
У деяких цуценят більш "легких" порід (наприклад, американський коккер-спанієлів) зростання відбувається нерівномірно, "ривками". За таких особливостей розвитку організм собаки стикається з тими ж проблемами. В активну фазу росту таких цуценят також рекомендується годувати сухим кормом Бош Юніор Максі.

Інгредієнти:
свіже м'ясо свійської птиці (мін. 20%), рис, ячмінь, борошно зі свіжого м'яса свійської птиці, маїс, борошно зі свіжого м'яса, тваринний жир, бурякова пульпа, гідролізоване м'ясо, рибне борошно, незбиране яйце (зневоднене), лляне насіння, дріжджі (зневоднені), риб'ячий жир, кухонна сіль, хлорид калію, борошно з мідій, екстракт новозеландського зеленогубчастого молюска (натуральний продукт для правильного формування та підтримки здоров'я сполучної тканини та суглобів), порошок цикорію.

Характеристики товару

  • "Bosch", Німеччина
  • супер-преміум
  • для зв'язок та суглобів, чутливе травлення
  • 3.велика, 4.гігантська
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Bosch

Усі акції