Кошик порожній
viber
Isle Of Dogs
Оценить 
5.0 (Голосів 79)
Опис

Дезодорант для собак Жасмин та ваніль ISLE OF DOGS Jasmine + Vanilla Replascent IS-14

Дезодорант для собак Жасмин та ваніль ISLE OF DOGS Jasmine + Vanilla Replascent
Натисніть для збільшення фото.
599.00 грн
АРТ. IS-14 /  250 мл
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Духи Isle of Dogs Jasmine & Vanilla Replascent - це засіб для нейтралізації запахів та надання приємного аромату вашій собаці та оточенню. Ось кілька важливих аспектів цього продукту:

Основні переваги продукту:

  • Нейтралізатор запахів: Духи Replascent не лише маскують неприємні запахи, але і нейтралізують їх, замінюючи їх приємним ароматом жасмину та ванілі.

  • Безпечність для шерсті собаки: Духи можна використовувати безпосередньо на шерсті собаки, не пошкоджуючи її.

  • Застосування вдома та на вулиці: Ви можете використовувати духи для нейтралізації запахів як вдома (на постільній білизні, в автомобілі), так і на вулиці чи під час прогулянок.

  • Аромат жасмину та ванілі: Аромат духів має нотки жасмину та ніжної ванілі, які можуть бути приємними для вас та вашої собаки.

Ситуації для використання:

Ви можете використовувати духи Isle of Dogs Jasmine & Vanilla Replascent у різних ситуаціях:

  1. Погано пахне шерсть собаки: Якщо шерсть вашої собаки погано пахне, духи нейтралізують цей запах та надають свіжий аромат.

  2. Немає можливості вимити собаку: У випадках, коли відсутність доступу до води або місця для купання ускладнює вимивання собаки, духи стають в пригоді.

  3. Собака мітить: Духи можуть допомогти у нейтралізації запаху від маркування собаки.

  4. Під час прогулянок і поїздок: Ви можете брати духи з собою на вулицю або в поїздки, щоб підтримувати свіжість вашої собаки.

  5. Запах в приміщенні, автомобілі та на постільній білизні: Духи можуть бути використані для нейтралізації запахів в будь-якому з цих середовищ.

  6. Для підтримки приємного аромату: Якщо ви бажаєте, щоб ваша собака завжди пахла приємно, духи допоможуть зберегти свіжість.

Духи Isle of Dogs Jasmine & Vanilla Replascent дозволяють доглядати за вашим улюбленцем та забезпечувати приємний аромат навколо нього в різних ситуаціях.

ІНГРЕДІЄНТИ

Вода (Aqua), SD Alcohol 40-B (Alcohol Denat.), PPG-5-Ceteth-20, ароматизатор (Parfum), пантенол, полісорбат 20, лаурилглюкозид, лауетсульфат натрію, кокамідопропілбетаїн, DMDM гідантоїн, лімонен, ліналоол, цитраль.

Застосування:
Запах від собаки усунеться після одного натискання на розпилювач парфумів Isle of Dogs Jasmine & Vanilla Replascent. Необхідно нанести їх на шерсть або розпорошити в повітрі та почекати, поки частинки кошти осядуть на вихованці. Для усунення неприємних запахів у приміщенні або автомобілі повітря в них сприскують дезодорантом.

Характеристики товару

  • 250 мл
  • "ISLE OF DOGS"USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Isle Of Dogs

Рекомендовані категорії

Усі акції