Кошик порожній
viber
Hills
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Hill's Prescription Diet L/D Liver Care: Лікувальний вологий корм для підтримки здоров'я печінки собак HI-287

.

Лікувальний вологий корм для підтримки здоров'я печінки собак Hill's Prescription Diet L/D Liver Care
Натисніть для збільшення фото.
165.00 грн
АРТ. HI-287 /  370 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Hill's Prescription Diet L/D Liver Care - це спеціально розроблений вологий дієтичний корм, який має на меті підтримку здоров'я печінки у собак. Цей корм рекомендується для собак з захворюваннями печінки, печінковою енцефалопатією, портосистемним шунтом та хворобою накопичення міді.

Основні переваги:

  1. Відновлення тканин печінки: Раціон сприяє відновленню тканин печінки, допомагаючи у знятті печінкових проблем.

  2. Виведення токсинів: Сприяє виведенню токсинів з крові, покращуючи функції печінки та забезпечуючи захист організму від шкідливих речовин.

  3. Нормалізація засвоєння поживних речовин: Допомагає нормалізувати засвоєння поживних речовин та накопичення вітамінів і мінеральних речовин, що є важливим для здоров'я собаки.

  4. Оптимальний склад: Корм містить оптимальний рівень легкозасвоюваних білків, жирів і вуглеводів, спрямований на зменшення навантаження на печінку тварини.

  5. Мінімізація міді: Низький рівень міді в раціоні дозволяє мінімізувати її накопичення в печінці, особливо важливо для собак із захворюваннями печінки.

  6. Підтримка імунної системи: Антиоксиданти в складі корму сприяють здоров'ю імунної системи вашого улюбленця.

  7. Контроль токсичних продуктів обміну речовин: Допомагає обмежити утворення токсичних продуктів обміну нутрієнтів, що можуть виникнути при порушенні функцій печінки.

  8. S+OXSHIELD: Покращує середовище сечовиведення, зменшуючи ризик утворення кристалів струвіту та оксалату кальцію.

Обирайте Hill's Prescription Diet L/D Liver Care для того, щоб надати вашому улюбленцеві високоякісне лікувальне харчування для підтримки його печінки та загального здоров'я.

Склад: Злаки, олії та жири, екстракти рослинних білків, субпродукти рослинного походження, м'ясо та субпродукти тваринного походження, яйця та яєчні субпродукти, мінеральні речовини, різні цукри.

Аналіз: Сирий протеїн - 6,3%, сирий жир - 8%, сира клітковина - 1%, сира зола - 1,7%, вологість - 66,9%, кальцій - 0,26%, фосфор - 0,2%, натрій - 0,07%, калій - 0,27%, магній - 0,03%.

Харчові добавки (на 1 кг): Вітамін A - 7657 МО, вітамін D3 - 459 МО, залізо - 2,7 мг, йод - 0,3 мг, мідь - 0,3 мг, марганець (3b502) - 2,5 мг, марганець (3b503) - 0,6 мг, цинк - 48,5 мг, селен - 0,1 мг.

Характеристики товару

  • 370 г
  • Hill`s, США
  • для печінки

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Hills

Усі акції