Кошик порожній
viber
Simple Solution
Оценить 
5.0 (Голосів 356)
Опис

Засіб для нейтралізації запахів і плям із твердих поверхонь від життєдіяльності домашніх тварин Simple Solution Hardfloors Stain&Odor Remover SS-14

Засіб для нейтралізації запахів і плям із твердих поверхонь від життєдіяльності домашніх тварин Simple Solution Hardfloors Stain&Odor Remover
Натисніть для збільшення фото.
539.00 грн
АРТ. SS-14 /  945 мл
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Засіб для нейтралізації запахів і плям на твердих поверхнях від діяльності домашніх тварин Simple Solution Hardfloors Stain & Odor Remover

Simple Solution Hardfloors Stain & Odor Remover - це продукт, призначений для ефективної нейтралізації неприємних запахів та видалення стійких плям на твердих поверхнях, що залишилися від діяльності ваших домашніх улюбленців.

Основні переваги продукту:

  1. Безпечний для твердих поверхонь: Наш засіб ідеально підходить для герметичних дерев'яних підлог, ламінату, лінолеуму, вінілу, цегли, бетону, мармуру, керамічної плитки, декоративного каменю та інших твердих поверхонь. Він не залишає подряпин або пошкоджень.

  2. Видалення органічних забруднень: Цей засіб розроблений спеціально для видалення плям і запахів органічного походження, таких як сеча, кал і блювотні маси, що можуть виникати внаслідок діяльності домашніх тварин.

  3. Запобігає повторним міткам: Використання цього продукту допомагає запобігти повторному маркуванню території ваших тварин.

  4. Безпечний для всієї родини: Simple Solution Hardfloors Stain & Odor Remover можна використовувати в присутності дітей і інших тварин, не створюючи жодних загроз для їхнього здоров'я.

Забудьте про неприємні запахи та плями на твердих поверхнях у вашому будинку завдяки Simple Solution Hardfloors Stain & Odor Remover - надійному та безпечному засобу для догляду за домашніми тваринами.

Інструкція: перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть і протестуйте поверхню на кольоростійкість до засобу на непомітній ділянці.

Обробіть забруднену ділянку. Зачекайте 2-3 хвилини. У цей час активні компоненти зруйнують органічні білки. Залишки вологи витріть насухо тканиною, яка не линяє і не забарвлює. Коли поверхня висохне - плями та запах гарантовано зникнуть.
Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити.

Склад: очищення вода, денатурований етанол, природні ензими, суміш детергентів, натуральна цитрусова олія, ароматизатор.

Характеристики товару

  • 945 мл
  • Simple Solution, США

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Simple Solution

Усі акції