Кошик порожній
viber
Aquael
Оценить 
5.0 (Голосів 77)
Опис

Базальтовий Гравій Aquael: Натуральний Грунт для Вашого Акваріуму AE-18

Ґрунт для акваріума базальт чорний AQUAEL
Натисніть для збільшення фото.
103.00 грн
АРТ. AE-18 /  2 кг
516.00 грн
АРТ. AE-17 /  10 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Дбайте про комфорт своїх рибок та рептилій з надійним ґрунтом від Aquael. Наш базальтовий гравій, виготовлений відомим брендом зоотоварів, забезпечить найкращі умови для вашого домашнього підлітка.

Основні Переваги:

  1. Натуральні Матеріали: Виготовлений із натуральних матеріалів, наш гравій дозволяє створити середовище, яке наближене до природного для вашого вихованця.

  2. Безпека: Перевірено на безпечність для тварин, наш гравій не викликає алергічних реакцій та забезпечує безпечні умови для життя ваших підопічних.

  3. Стійкість: Добре утримує вологу та стійкий до розвитку шкідливих мікроорганізмів, забезпечуючи стабільні умови для вашого акваріума чи тераріуму.

Створіть найкращі умови для своїх вихованців з базальтовим гравієм від Aquael. Наш продукт - це гарантія здоров'я та комфорту вашого домашнього підлітка!

Базальтовий пісок зернистістю 0,1-0,5 мм рекомендований для використання в акваріумах з полохливими рибками, які воліють темні ґрунти, а також з рибками, провідними донний спосіб життя (дрібний пісок не викликає пошкоджень шкіри).

Базальтовий гравій зернистістю 2-4 мм ідеально підходить для акваріумів з полохливими рибками, які воліють темні ґрунти.

Характеристики товару

  • 2 - 4 мм
  • "Aquael", Польща

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Aquael

Рекомендовані категорії

Усі акції