Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Функціональні ласощі з тунцем для котів для травлення Brit Care Cat Snack Digestion BR-44

Функціональні ласощі з тунцем для котів для травлення Brit Care Cat Snack Digestion
Натисніть для збільшення фото.
97.00 грн
АРТ. BR-44 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Функціональні ласощі з тунцем для котів Brit Care Cat Snack Digestion

Brit Care Cat Snack Digestion - це функціональні ласощі для котів, спеціально розроблені для підтримки здорового травлення. Ось докладніше про цей продукт:

Основні переваги:

  1. Додатковий корм для котів: Ці ласощі призначені як додатковий корм для котів. Вони можуть бути використані як перекуси або для урізноманітнення раціону вашого кота.

  2. Містить фенхель та ламінарію: Фенхель і ламінарія - це природні інгредієнти, які містять безліч корисних речовин і сприяють поліпшенню травлення вашого кота.

  3. Підтримка травлення: Дія цих ласощів спрямована на підтримку здорового травлення вашого кота, що особливо важливо для його загального здоров'я і комфорту.

Ці ласощі не тільки задовольнять смак кота, але й допоможуть покращити його травлення і забезпечити йому додаткові корисні речовини.

Склад: протеїн із тунця (26%), жовтий горох, гліцерил рослинного походження, гідролізований протеїн із курятини (10%), гідролізована куряча печінка (7%), гороховий протеїн, колаген (4%), горохове борошно, сушений фенхель (2%), сушена ламінарія (1%).

Аналітичні компоненти: сирий протеїн 30%, сирий жир 6%, сира зола 7,5%, сира клітковина 1,0%, вологість 17%, кальцій 1,8%, фосфор 1,3%, натрій 0,5%, магній 0,1%, Омега-3 0,45%, Омега-6 0,60%. Харчові добавки на 1 кг: вітамін C (3a312) 100 мг. Містить консерванти, затверджені ЄС: лимонна кислота(E 330), DL-яблучна кислота (E 296).

Енергетична цінність: 3160 ккал/кг.

Рекомендації з годування: Найкраще давати з рук у вигляді винагороди. Пам’ятайте, що цей продукт не є заміною повноцінного корму. Завжди забезпечуйте вашому коту доступ до свіжої питної води.

Характеристики товару

  • 50 г
  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • тунець

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції