Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Функціональні ласощі для собак з кроликом та папаєю Brit Care Light BR-553

Функціональні ласощі для собак з кроликом та папаєю Brit Care Light
Натисніть для збільшення фото.
191.00 грн
АРТ. BR-553 /  150 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Brit Care Functional Snack Light: Функціональні ласощі для собак з кроликом та папаєю лайт

Brit Care Functional Snack Light - це не тільки смачні ласощі для вашого улюбленця, але й корисний додаток до його раціону. Основна відмінність цих ласощів полягає в тому, що вони спеціально розроблені для підтримки оптимальної ваги тіла у собак. Розгляньмо ключові складові цих ласощів:

  1. М'ясо кролика: Дієтичне джерело білка, ідеально підходить для тварин, які потребують контролю ваги. Білок сприяє утриманню м'язової маси та відчуттю ситості.

  2. Папая, псиліум і бамбукова лігноцелюлоза: Ці складові сприяють стабілізації процесів травлення та підтримці схуднення. Папая може також допомагати у підтримці здоров'я шлунково-кишкового тракту.

  3. Фульвові кислоти: Забезпечують виведення токсинів з організму, покращують засвоєння поживних речовин та сприяють стабілізації мікрофлори кишківника.

  4. Екстракт дині Канталупа: Містить антиоксиданти, які нейтралізують негативну дію вільних радикалів у організмі.

Рекомендації щодо годування: Ці ласощі є відмінним доповненням до основного раціону собаки. Вони можуть використовуватися як винагорода під час тренувань або як ласощі протягом дня. Важливо слідкувати за тим, щоб у собаки завжди була свіжа питна вода.

З такими ласощами ваш улюбленець отримає задоволення не лише від смаку, але й від корисних властивостей, спрямованих на його здоров'я та оптимальну вагу.

Склад: дегідратоване м'ясо кролика (26%), гарбуз (20%), рослинний крохмаль рідкий (14%), червона сочевиця (11%), протеїн* з кролятини (10%), бамбукова лігноцелюлоза (5%), соус* з кроля (5%), колаген (4%), насіння та лушпиння псиліуму (2%), сушена папая (1%), масло лосося (1%), фульвова кислота (0,5%), мінерали, екстракт дині Канталупа (0,01%). *гідролізоване.

Аналітичні компоненти: сирий протеїн 28,0%, сирий жир 3,0%, вологість 17,0%, сира зола 5,2%, сира клітковина 4,0%, кальцій 1,2%, фосфор 0,8%, натрій 0,3%, Омега-3 0,15%, Омега-6 0,25%.

Поживний склад: L-карнітин 1000 мг.

Енергетична цінність: 2 950 ккал/кг.

Характеристики товару

  • 150 г
  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • кролик
  • кролик

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції