Кошик порожній
viber
Bayer
Оценить 
4.0 (Голосів 66)
Опис

Форесто - нашийник від бліх і кліщів для великих собак Foresto BY-05

Форесто - нашийник від бліх і кліщів для великих собак Foresto
Натисніть для збільшення фото.
1,360.00 грн
АРТ. BY-05 /  70 см
Додати в обране Залишити відгук - 1

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Форесто нашийник призначений для знищення бліх, вошей, волосоїдів та іксодових кліщів, що паразитують на собаках і кішках, а також для захисту тварин від їх нападу.
Протипоказанням до застосування Форесто нашийника є індивідуальна підвищена чутливість тварини до компонентів препарату.
Форесто нашийник не слід застосовувати хворим на інфекційні хвороби та тваринам, які одужують, а також цуценятам віком до 7-тижневого і кошенятам віком до 10-тижневого віку. Застосування нашийника вагітним і годуючим тваринам можливе після консультації з ветеринарним лікарем.

Відлякує паразитів і перешкоджає повторному зараженню протягом 8 місяців.

Вбиває бліх протягом 24 годин у зараженого собаки, кота.

Запобігає укус кліщів через 48 годин після одягання нашийника.

Запобігає зараженню блохами відразу після надягання.

Нові кліщі гинуть протягом 6 годин, блохи - 2-х.

Знищує личинки бліх у місці проживання собаки, кота.

Форесто нашийник призначений для знищення бліх, вошей, волосоїдів та іксодових кліщів, що паразитують на собаках і кішках, а також для захисту тварин від їх нападу.
Протипоказанням до застосування Форесто нашийника є індивідуальна підвищена чутливість тварини до компонентів препарату.
Форесто нашийник не слід застосовувати хворим на інфекційні хвороби та тваринам, які одужують, а також цуценятам віком до 7-тижневого і кошенятам віком до 10-тижневого віку. Застосування нашийника вагітним і годуючим тваринам можливе після консультації з ветеринарним лікарем.

ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ

Торговельне найменування лікарського препарату: Форесто (Foresto).
Міжнародне непатентоване найменування препарату: імідаклоприд і флуметрин.

Лікарська форма: інсектоакарицидний нашийник.
Форесто нашийник 38 см для собак менше 8 кг і Форесто нашийник 38 см для кішок як діючі речовини містять імідаклоприд - 1,25 г і флуметрин - 0,56 г, а як допоміжні речовини ди-н-бутил-адипат - 2, 388 г, пропіленгліколь дикаприлокапрат - 1,025 г, епоксидовану соєву олію - 0,288 г, стеаринову кислоту - 0,250 г, діоксид титану - 0,063 г, чорний залізооксидний пігмент - 0,025 г і полівініл хлорид - 6,650 г.
Форесто нашийник 70 см для собак понад 8 кг як діючі речовини містить імідаклоприд - 4,5 г і флуметрин - 2,03 г, а як допоміжні речовини ді-н-бутил-адипат - 8,595 г, пропіленгліколь дикаприлокапрат - 3,690 г, епоксидовану соєву олію - 1,035 г, стеаринову кислоту - 0,900 г, діоксид титану - 0,225 г, чорний залізоокисний пігмент - 0,090 г і полівініл хлорид - 23,940 г.
За зовнішнім виглядом препарат являє собою полімерну стрічку сірого кольору з нанесеним логотипом компанії "Bayer" і 2 або 3 петлями для фіксації.
Упаковка також містить три світловідбивні затискачі, які можуть бути прикріплені до нашийника на постійній основі для того, щоб тварина була помітна в темряві.
Випускають Форесто нашийник для собак понад 8 кг завдовжки 70 см, для кішок і собак менше 8 кг - 38 см у герметично закритих упаковках, поміщених поштучно в металеві коробки разом з інструкцією із застосування.

Термін придатності препарату при дотриманні умов зберігання - 3 роки з дня виробництва. Забороняється застосування Форесто нашийника після закінчення терміну придатності.
Зберігають нашийник у закритій упаковці виробника, в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці, окремо від харчових продуктів і кормів для тварин, за температури від 0 до 30 °С.
Форесто нашийник слід зберігати в недоступному для дітей місці.
Невикористаний лікарський препарат утилізують відповідно до вимог законодавства.

ДОЗИ ТА СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Після відкриття упаковки нашийник розгортають, з внутрішньої сторони видаляють пластикові перемички та одягають на тварину, підганяючи за розміром так, щоб між шиєю тварини та нашийником залишався проміжок у 1,0-1,5 см, потім пропускають вільний кінець стрічки через петлі та надлишок зрізають. Після цього до нашийника можна прикріпити три світловідбивні кліпси, які допомагають стежити за твариною в темряві. Необхідно витягнути кліпси з пакета, розподілити їх рівномірно на частині нашийника, що не перекривається, щоб вони не заважали зняттю нашийника і не блокували механізм швидкого зняття. У разі належного приєднання кліпси чути клацання. Приєднані до нашийника кліпси зняти неможливо.
Безперервне використання нашийника забезпечує захист тварин протягом 8 місяців. Форесто нашийник водостійкий, інсектоакарицидна ефективність зберігається після миття і купання тварини. Форесто нашийник слід застосовувати до настання періодів підвищеної активності бліх і кліщів.
Симптомів, що виникають при передозуванні препарату, не встановлено.
Особливостей дії лікарського препарату при першому прийомі або при його скасуванні не виявлено.
Форесто нашийник застосовується одноразово.
Побічних явищ і ускладнень при застосуванні нашийника Форесто відповідно до цієї інструкції, як правило, не спостерігається. У рідкісних випадках можливі індивідуальні реакції шкіри (почервоніння, свербіж), які мимоволі минають і не потребують застосування лікарських засобів. У разі прояву алергічних реакцій у чутливої до компонентів препарату тварини, слід зняти нашийник, вимити тварину з милом і прополоскати шерсть великою кількістю проточної води, а в разі необхідності призначити антигістамінні та симптоматичні засоби.
Не слід одночасно застосовувати інсектоакарицидні препарати інших груп.
Форесто нашийник не призначений для застосування продуктивним тваринам.

Характеристики товару

  • 70 см
  • "Bayer", Німеччина

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

  • 03.04.2019 , 15:25

    Ошейник Форесто заказываю уже третий год! Хватает на сезон: с апреля по октябрь. Вместе с каплями ошейник дает очень хороший эффект - за два года ни одного клеща (Тфу-тфу)! А у меня бассет-хаунд - по аллеям мы не гуляем, любим кусты, побегать в траве. Капли беру Фронтлайн Комбо! Если не делать "дыр" между обработками и взять всё правильно по весу, то срабатывает отлично! Этот "комплекс" обработки посоветовала всем своим знакомым, все очень довольны, так как раньше использовали только капли, или только ошейник. Желаю здоровья всем питомцам - берегите их и любите!))

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Bayer

Рекомендовані категорії

Усі акції