Кошик порожній
viber
Sentry Fiproguard
Оценить 
5.0 (Голосів 73)
Опис

FiproGuard - Ефективний захист від бліх, кліщів та вошей для собак 20-40 кг SE-69

ФІПРОГАРД краплі від бліх, кліщів та вошей для собак 20-40 кг FiproGuard
Натисніть для збільшення фото.
331.00 грн
АРТ. SE-69 /  1 піпетка
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Інтернет-магазин зоотоварів представляє краплі FiproGuard - інноваційний засіб від бліх, кліщів та вошей для собак вагою 20-40 кг. Забезпечте вашого чотирилапого друга безпекою та комфортом, обираючи SENTRY FiproGuard - надійний захисник від паразитів.

Забудьте про турботу щодо бліх та кліщів у вашого улюбленця! Краплі FiproGuard - це ефективний захист для собак від неприємних паразитів. Застосовуючи фіпроніл - найкращий активний інгредієнт за рекомендацією ветеринарів, цей продукт бореться з дорослими блохами та кліщами, запобігаючи повторному зараженню протягом 4 тижнів.

Перш ніж придбати краплі для вашого улюбленця, обов'язково перегляньте інформацію на пакуванні, щоб впевнитися, що продукт підходить для вашої тварини. Важливо правильно визначити вагу собаки та обов'язково дотримуватися дози, вказаної на пакуванні.

Не забувайте, що використання препаратів призначено тільки для конкретного виду тварини. Перевірте інструкції попередньо використаного препарату та дату останньої обробки, щоб уникнути конфліктів з новим засобом.

Дотримуйтесь індивідуальних доз для кожної тварини та уникайте розділення доз між різними собаками. Завжди використовуйте повний тюбик, слідкуючи за правилами застосування. Будьте обережні при контакті зі шкірою та очима, а також завжди консультуйтеся з ветеринаром, перед застосуванням на хворих або вагітних тваринах.

Оберіть FiproGuard для максимальної ефективності та захисту вашого улюбленця від паразитів. Надайте йому заслужений комфорт та спокій!

ІНГРЕДІЄНТИ: фіпроніл – 9,70%, інші інгредієнти – 90,30%.

Докладніше

Характеристики товару

  • 2.68 мл
  • 1 піпетка
  • "Sentry", USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Додаткова інформація

НЕ РОЗДІЛЯЙТЕ дози тюбика між кількома тваринами - НЕ використовуйте половину дози, призначеної для собаки вагою 10 кілограм, для собаки вагою 5 кг. Завжди використовуйте повний тюбик, дотримуючись правил використання даного препарату.

Використовуйте препарат обережно - уникайте контактів зі шкірою, очима та одягом. Після використання ретельно вимийте руки з милом.

Перед використанням на хворих або вагітних собаках - попередньо проконсультуйтеся з ветеринарним лікарем.

При виникненні побічних ефектів - почервоніння, подряпин тощо, вимийте тварину з м'яким мийним засобом і дайте велику кількість води. Зверніться до ветеринарного лікаря.

Бренд Sentry Fiproguard

Усі акції