Кошик порожній
viber
Beaphar
Оценить 
3.0 (Голосів 53)
Опис

Феромон для собак КаніКомфорт заспокійливий Beaphar спрей CaniComfort BF-233

Феромон для собак КаніКомфорт заспокійливий спрей Beaphar CaniComfort
Натисніть для збільшення фото.
697.00 грн
АРТ. BF-233 /  30 мл Товар тимчасово відсутній
1,140.00 грн
АРТ. BF-234 /  60 мл Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Beaphar CaniComfort™: Ефективне рішення для собаки в подорожах і не тільки

Beaphar CaniComfort™ - це інноваційний продукт, спрей із синтетичним аналогом феромону собачого умиротворення (DAP), який допомагає собакам справлятися зі стресом і небажаною поведінкою. Цей феромон, який собаки відчувають, створює відчуття спокою і впевненості у вашого пухнастого друга.

Переваги використання Beaphar CaniComfort™:

Випробувано клінічно: Ефективність продукту підтверджена клінічними дослідженнями. Beaphar CaniComfort™ дійсно працює, допомагаючи вашому собаці почуватися краще.

Ідеальний для подорожей: Тривалі поїздки, візити до ветеринара або тимчасова перетримка можуть викликати у собак стрес. З Beaphar CaniComfort™ ви зможете подарувати своєму пухнастому другу відчуття безпеки під час цих ситуацій.

Тривала дія: Одного спрею об'ємом 30 мл вистачить приблизно на 214 натискань. Це забезпечує тривале використання продукту.

Як використовувати Beaphar CaniComfort™:

Розпиліть спрей всередині переноски за 15 хвилин до початку поїздки приблизно 9 разів. Ефект одного застосування зберігається близько 5 годин.

Перш ніж використовувати продукт, рекомендується перевірити його на непомітних частинах, щоб переконатися, що він не зашкодить кольору або матеріалам.

Розпиліть Beaphar CaniComfort™ на предмети, з якими контактує ваш собака, такі як повідець, переноска, і меблі, щоб запобігти небажаній поведінці.

Не розпилюйте продукт усередині переноски, якщо ваш собака перебуває всередині.

Важливо знати, що Beaphar CaniComfort™ не має седативної дії та не впливає на активність вашого собаки.

Безпека та зберігання:

Продукт може викликати сонливість і запаморочення. У разі поганого самопочуття, зверніться до лікаря, маючи при собі етикетку продукту.

При тривалому подразненні очей також слід звернутися до лікаря.

Зберігайте Beaphar CaniComfort ™ в щільно закритій упаковці виробника, в сухому, добре провітрюваному і прохолодному місці, при температурі не вище 25 ° C. Зберігайте продукт у недоступному для дітей місці, окремо від харчових продуктів і кормів. Уникайте близького контакту з джерелами вогню, іскрами та гарячими поверхнями.

Beaphar CaniComfort™ - ваш вірний супутник у турботі про комфорт і благополуччя вашого собаки під час подорожей і в повсякденному житті. Не жертвуйте комфортом вашого чотириногого друга - довіртеся надійному рішенню від Beaphar.

Склад: Аналог феромону собачого умиротворення (DAP), 2%, ізопропіловий спирт 30 мл. Містить: пропан-2-ол; CAS № 67-63-0.

Характеристики товару

  • BEAPHAR B.V., Нідерланди

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Beaphar

Рекомендовані категорії

Усі акції