Кошик порожній
viber
Simple Solution
Оценить 
5.0 (Голосів 136)
Опис

Надпотужний концентрований концентрований рідкий засіб із про-бактеріями Simple Solution Extreme Stain&Odor Remover SS-05

Надпотужний концентрований концентрований рідкий засіб із про-бактеріями Simple Solution Extreme Stain&Odor Remover
Натисніть для збільшення фото.
534.75 грн
АРТ. SS-05 /  945 мл
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Simple Solution Extreme Stain&Odor Remover - це надпотужний концентрований рідкий засіб із про-бактеріями (Pro-bacteria) та ензимами, призначений для нейтралізації неприємних запахів і видалення стійких плям від життєдіяльності домашніх тварин, таких як сеча, кал, блювотні маси. Ось деякі основні характеристики цього засобу:

Утричі вища концентрація: Це значить, що ви отримуєте більше активної речовини для боротьби з запахами та плямами, ніж у стандартних засобах.

Швидка нейтралізація запахів: Засіб швидко нейтралізує неприємні запахи, а не лише приховує їх покривальним ароматом.

Запобігає повторним міткам: Допомагає запобігти повторному розпорошенню міток зі сторони тварин.

Безпечний для використання в присутності дітей і тварин: Не містить агресивних речовин і може використовуватися в будь-якому домашньому середовищі.

Підходить для різних поверхонь: Засіб можна використовувати для обробки різних видів поверхонь, таких як килими, оббивка меблів, іграшки, одяг та інші, які витримують вологе очищення. Важливо пам'ятати, що його не слід використовувати на вовняних покриттях та виробах зі шкіри.

Цей засіб може бути дуже корисним для власників домашніх тварин, які стикаються з проблемами, пов'язаними з плямами та запахами від сечі, калу та блювотних мас.

Інструкція: перед використанням, видаліть залишки твердих і рідких забруднень. Добре струсіть ємність і протестуйте поверхню на кольоростійкість до засобу на непомітній ділянці.


Обробіть забруднену ділянку. Під час очищення килимів, забруднені ділянки рекомендується обробляти двічі, щоб усі шари килима повністю просочилися засобом.
Зачекайте 5-10 хвилин, поки ензими та про-бактерії (Pro-Bacteria) зруйнують органічні білки. Залишки вологи промокніть сухою тканиною, яка не линяє і не забарвлює.
Зачекайте поки поверхня висохне, це може зайняти від 24 до 48 годин. У цей час активні ензими та про-бактерії продовжуватимуть очищення поверхні.

Після висихання плями та запах гарантовано зникнуть.

Якщо після висихання обробленої поверхні запахи залишаються, це означає, що поверхня не повністю просочилася засобом і її треба повторно обробити.

Машинне прання килимів: попередньо обробіть забруднені ділянки, дотримуючись інструкції вище. Для посилення ефекту додайте 120 мл засобу в суміш води та шампуню.

Попереднє замочування: обробіть забруднену ділянку, залиште на 5 хв, потім починайте прання.

Склад: очищена вода, природні непатогенні бактерії, денатурований етанол, природні ензими, детергент, ароматизатор.

Характеристики товару

  • 945 мл
  • Simple Solution, США

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Simple Solution

Усі акції