Кошик порожній
viber
SynergyLabs
Оценить 
4.0 (Голосів 52)
Опис

Энзимний зубний гель для собак Dental Fresh Enzymatic Dental Gel SL-42

Энзимний зубний гель для собак Dental Fresh Enzymatic Dental Gel
Натисніть для збільшення фото.
362.00 грн
АРТ. SL-42 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Зубний гель для собак SynergyLabs із серії Dental Fresh – це ефективний засіб, схвалений ветеринарами та призначений для догляду за зубами та пащею собак. Гель виготовлений на основі запатентованої суміші ензимів 7-Zyme, яка ефективно очищує зуби, активно зменшуючи в пащі кількість мікробів, що викликають неприємний запах. Ензими активуються слиною та атакують стінки клітин бактерій у пащі, позбавляючи їх кисню та заліза, необхідних для виживання та розмноження.
Крім того, клінічно доведено, що ензимний гель SynergyLabs Dental Fresh сприяє м'якому відбілюванню зубів у собак, зменшує зубний наліт, знімає запалення та загоює рани в пащі.
На жаль, стоматологічні захворювання у собак зустрічаються досить часто, при цьому собаки міні та малих порід потенційно завжди перебувають у зоні ризику. Якщо зуби вихованця не доглядати регулярно, зубний наліт і відкладення зубного каменю можуть призвести до гінгівіту, неприємного запаху з пащі, пародонтозу і навіть втрати зубів.
Важливо знати, що пародонтоз має кореляцію із серцевими захворюваннями через бактеріальні токсини, зруйновані тканини і живі бактерії, які потрапляють з пащі в кровотік, там вони можуть накопичуватися і прикріплюватися до артерій. Дослідження показали, що наступна стадія – ушкодження нирок, печінки та серця. Крім того, зараження ясен парадонтозом може спричинити втрату кісткової маси та руйнування щелепи, що спричиняє сильний біль, внаслідок чого собака відмовляється від їжі. Однак при належному догляді за зубами та пащею пародонтоз можна запобігти, а при ранньому виявленні – вилікувати. І в цьому вам допоможе унікальний зубний гель для собак SynergyLabs!
Ознаки того, що у вашого вихованця є проблеми із зубами:

неприємний запах з пащі – спричинений скупченням бактерій, які можуть призвести до стоматологічних захворювань;
жовті чи коричневі зуби;
опухлі, запалені, червоні ясна;
втрата ваги, поганий апетит.

ІНГРЕДІЄНТИ: очищена вода, сорбітол, гліцерин, карбонат кальцію, силіка, запатентована суміш 7-ензимів, ксантанова камедь, ароматизатор, бензоат натрію, карбомерний інтерполімер, тетранатрію пірофосфат.

ІНСТРУКЦІЯ
Нанесіть гель на зубну щітку. Потягніть губи та щоки вихованця вгору. Акуратно чистіть зуби та ясна, намагаючись досягти задньої частини пащі. Для кращого результату використовуйте 2-3 рази на тиждень.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ
Зберігайте в оригінальному контейнері далеко від сонячних променів у прохолодному сухому місці, недоступному для дітей та тварин, при температурі не вище +30°C.

Характеристики товару

  • 74 г
  • "SynergyLabs" USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд SynergyLabs

Рекомендовані категорії

Усі акції