Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Додатковий Вологий Корм-Суп для Котів, з Лососем Brit Care Soup with Salmon BR-570

Додатковий вологий корм-суп для котів, з лососем Brit Care Soup with Salmon
Натисніть для збільшення фото.
47.00 грн
АРТ. BR-570 /  75 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Додатковий вологий корм-суп для котів, з лососем Brit Care Soup with Salmon

Додатковий вологий беззерновий корм "Суп з лососем для дорослих котів" від Brit Care – ідеальне рішення для покращення раціону вашого кота, особливо якщо він кастрований. Цей корм-суп допомагає збільшити споживання води, що є надзвичайно важливим для підтримки здоров'я сечовивідних шляхів.

Переваги:

  • Підвищення Споживання Води: Коти повинні випивати приблизно 50 мл рідини на 1 кг маси тіла щодня. Корм-суп Brit Care – чудовий спосіб забезпечити цю норму.
  • Підтримка Сечовивідних Шляхів: L-метіонін допомагає регулювати рівень pH сечі, що зменшує ризик виникнення поширених проблем із сечовипусканням, особливо у стерилізованих котів.
  • Здорове Харчування: Таурин – незамінна амінокислота, необхідна для здорового зору, травлення, роботи серця та імунітету кота.
  • Смакота: Котяча м’ята надає корму неперевершеного смаку, перетворюючи щоденний ритуал годування на незабутню подію.
  • Здорове Травлення: Пребіотики підтримують комфортне травлення та здоров’я кишківника, а пробіотики (Lactobacillus) мають імуномодулювальний ефект.
  • Беззернова Формула: Наша рецептура не містить зерна, що забезпечує легке травлення і запобігає можливим алергічним реакціям.
  • Натуральність та Безпека: Корм не містить ГМО, сої та доданого цукру, що гарантує його натуральність і безпеку.
  • З Brit Care Soup with Salmon ваш кіт насолоджуватиметься смачним і корисним кормом, що сприяє його здоров'ю та добробуту.

Склад: питна вода, 16% куряче м’ясо, 4% лосось, 0,5% гідролізат печінки, 0,5% лігноцелюлоза, сушена котяча м’ята (100 мг/кг(mg/kg)), фруктоолігосахариди (100 мг/кг(mg/kg)), інактивовані бактерії та їх частини (Lactobacillus helveticus HA – 122, 1,5x108 клітин/кг(kg)).

Аналітичні компоненти: сирий протеїн 2,0%, сирий жир 1,0%, сира клітковина 0,2%, сира зола 0,5%, вологість 95,0%, кальцій 0,01%, фосфор 0,02%, натрій 0,05%. Харчові добавки на 1 кг(kg): L метіонін (3c305) 500 мг(mg), таурин (3a370) 500 мг(mg).

Енергетична цінність: 225 ккал/кг(kcal/kg).

Рекомендації щодо годування. Ідеально підходить для покращення гідратації. Можна використовувати як добавку до корму для покращення апетиту. Давайте при кімнатній температурі. Якщо ви використовуєте корм для різноманітності раціону та покращення смаку, відповідно зменшіть рекомендовану добову дозу звичайного раціону вашого кота. Завжди забезпечуйте миску зі свіжою питною водою. Орієнтовна доза для дорослого кота – 2 порції на день, залежно від віку, активності та середовища проживання вашого кота.

Характеристики товару

  • 75 г
  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • лосось

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції