Кошик порожній
viber
VetExpert
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Добавка для собак маленьких порід і котів з порушенням функцій суглобових хрящів та суглобів VET EXPERT ARTHROVET COMPLEX SMALL BREED VE-38

Добавка для собак маленьких порід і котів з порушенням функцій суглобових хрящів та суглобів VET EXPERT ARTHROVET COMPLEX SMALL BREED
Натисніть для збільшення фото.
859.00 грн
АРТ. VE-38 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Arthrovеt Complex Small Breed від Vet Expert: Підтримка Суглобів для Собак Маленьких Порід та Котів

Arthrovet Complex Small Breed - це високоякісна добавка від Vet Expert, спеціально розроблена для собак маленьких порід та котів з порушенням функцій суглобових хрящів та суглобів. Цей продукт призначений як для молодих тварин, так і для тварин старшого віку, і рекомендується при ортопедичних травмах та під час одужання.

Основні Складові та Дії Артвовет:

  1. Глюкозамін:

    • Стимулює синтез глікозаміногліканів, сприяючи пружності хряща та нормалізації функції суглобових поверхонь.
  2. Хондроїтин і Гіалуронова Кислота:

    • Нормалізують обмін речовин в хрящовій тканині, забезпечують гідратацію та відновлення в'язкості синовіальної рідини.
  3. Мартінія Духмяна, Екстракт Авокадо та Олія Соєвих Бобів:

    • Мають протизапальну дію, пригнічують утворення запальних агентів та мають заспокійливу та протинабрякову дію.
  4. Вітамін C та Марганець:

    • Беруть участь у синтезі білків міжклітинного матриксу хрящової тканини та нейтралізують дію вільних радикалів на суглоби.

Спосіб Застосування:

  • Перорально. Рекомендована доза: 1 капсула на день. Капсули Twist Off можуть бути відкриті, і вміст може бути доданий до корму або введений безпосередньо в рот тварини. Якщо щоденна доза включає введення кількох капсул, її можна розділити на 2-3 порції. Важливо забезпечити тварині постійний доступ до свіжої води.

Оберіть Arthrovеt Complex Small Breed для підтримки здоров'я суглобів та мобільності вашої собачки чи кота.

Спосіб застосування
Перорально.
Коти: 1 капсула на день.
Собаки: 1 капсула на 5 кг маси тіла на добу.

Капсули Twist Off можуть бути відкриті та вміст може бути змішаний з кормом тварини або вводитись безпосередньо до рота тварини. Якщо щоденна доза включає введення декількох капсул, її можна розділити на 2-3 порції. Тварина має бути забезпечена постійним доступом до свіжої води.
Склад
Олія соєвих бобів, глюкозамін, авокадо сушений, лецитин сої, хондроітину сульфат, кислота гіалуронова, мартінія духмяна (Harpagophytum procumbens), вітамін C, сульфат марганцю, сульфат міді, цинку оксид.

ArthroVet Complex Small Breed має унікальний склад, що має різноспрямовану дію:

Глюкозамін та хондроїтин є основними будівельними блоками хряща, які підтримують його відновлення та покращують еластичність.

Гіалуронова кислота сприяє проникненню поживних речовин у тканини суглоба, а марганець та вітамін С підтримують вироблення колагену, який є основним елементом структур суглобів та сухожиль.

Добавка збагачена Harpagophytum procumbens, широко відомим як «диявольський кіготь», а також екстрактами сої та авокадо. Згідно з науковими дослідженнями (Boileau et al. 2009*), фракції авокадо та сої допомагають зменшити ранні дегенеративні зміни у суглобовому хрящі.

*Артрит Res Ther. 2009; 11 (2): R41. Дої: 10.1186/ar2649. Epub 2009 Mar 16. Boileau C, Martel-Pelletier J, Caron J, Msika P, Guillou GB, Baudouin C, Pelletier JP: Захисні ефекти загальної фракції неомильних сполук авокадо/сої на структурні зміни при експериментальному остеоартриті собак та інгіб матриксна металопротеїназа-13.

Активні інгредієнти: глюкозамін, хондроїтин, гіалуронова кислота, Harpagophytum procumbens, екстракт авокадо, екстракт сої, марганець, цинк, вітамін С.

Характеристики товару

  • 60 капсул
  • Vet Planet Ltd,Польша
  • капсула
  • суглоби-зв'язки

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд VetExpert

Усі акції