Кошик порожній
viber
VetExpert
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Добавка для літніх собак VET EXPERT GERIATIVET VE-47

Добавка для літніх собак VET EXPERT GERIATIVET
Натисніть для збільшення фото.
519.00 грн
АРТ. VE-47 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

GeriatiVet: Інноваційна Добавка для Літніх Собак від Vet Expert

GeriatiVet - це перша харчова добавка для літніх собак від Vet Expert, яка пропонує комплексну підтримку ключових систем та органів вашого чотирилапого друга.

Чому обрати GeriatiVet:

  1. Превентивний ефект:

    • GeriatiVet розроблений як профілактичний засіб для літніх собак, маючи позитивний вплив на імунітет, травлення, роботу серця та суглобів, а також сприяючи спалюванню жиру.
  2. Ключові Інгредієнти:

    • Ретельно відібрані речовини в складі добавки забезпечують захист сечовивідних шляхів, підтримують нервову систему та мають антиоксидантні властивості, захищаючи від вікового зниження м'язової маси.
  3. Комплексна Дія:

    • GeriatiVet надає комплексний ефект, включаючи зниження інтенсивності запальних процесів, підтримку роботи серцевого м'яза, підтримання правильної ваги тіла та функції суглобів.
  4. Уповільнення Вікового Зниження:

    • Завдяки потужним антиоксидантам GeriatiVet допомагає уповільнити процес вікового зниження, забезпечуючи довгий та активний життєвий шлях вашому улюбленцеві.

Зробіть вибір на користь GeriatiVet, щоб ваша літня собака отримала найкращий комплексний захист для її здоров'я та життєвого комфорту. Дозвольте своєму улюбленцю насолоджуватися повноцінним та щасливим життям навіть у літні роки!

Склад:

GeriatiVet Dog містить ряд інгредієнтів, що зміцнюють імунну систему людей похилого віку (бета-глюкан, вітамін Е) і підтримують правильне функціонування органів, таких як: серце, шкіра, суглоби та органи чуття (L-карнітин, глюкозамін, лютеїн, омега-3,6 кислоти). Крім того, HMB (гідроксиметилбутират), що міститься в препараті, сприяє підтримці відповідного віку м'язової маси. Активні інгредієнти: HMB, ß-1,3/1,6-глюкан, глюкозамін, L-карнітин, лютеїн, вітамін Е, омега-3 та 6 (джерело: соєва олія).

Спосіб застосування:

<7,5 кг маси тіла – 1 таблетка на день
7,5-15 кг маси тіла – 2 таблетки на день

Характеристики товару

  • 45 капсул
  • Vet Planet Ltd,Польша
  • капсула
  • підтримка

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд VetExpert

Усі акції