Кошик порожній
viber
Dolina Noteci Premium
Оценить 
5.0 (Голосів 75)
Опис

Dolina Noteci Premium Junior Small Breed – Консерви для цуценят дрібних порід з шлунками ягняти та картоплею: Здорове харчування від Dolina Noteci DN-51

Консерви зі шлунками ягняти та картоплею для цуценят дрібних порід Dolina Noteci PREMIUM Junior
Натисніть для збільшення фото.
95.40 грн
АРТ. DN-51 /  185 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Dolina Noteci Premium Junior Small Breed - це повноцінний корм для цуценят дрібних порід, створений зі шлунками ягняти та картоплею. Цей продукт від Dolina Noteci Premium Junior вражає своєю високоякісною формулою, призначеною для забезпечення належного росту та розвитку вашого маленького друга.

Переваги Dolina Noteci Premium Junior Small Breed:

  1. Високий вміст м'яса і продуктів тваринного походження: Корм містить багато баранячих шлунків, які є високоякісним джерелом білка та амінокислот, таких як лізин і лейцин.

  2. Багата на мінерали для підвищення імунітету: Баранина є цінним джерелом заліза і міді, що підвищують імунітет, регулюють роботу крові та систему кровообігу.

  3. Правильно збалансовані вітаміни та мінерали: Корм містить відповідну кількість вітамінів і мінералів для правильного протікання всіх обмінних процесів у організмі.

  4. Таурин для здорового серця: Продукт містить таурин, необхідний для правильного функціонування серця.

  5. Беззерновий склад: Відсутність злаків, консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку робить цей корм здоровим та безпечним для вашого цуценяти.

  6. Легкозасвоюваний і без глютену: Продукт має високу засвоюваність, а також відсутність глютену, що сприяє легкому травленню.

Dolina Noteci Premium Junior Small Breed - обережний догляд за вашим цуценям, забезпечуючи йому смачне та здорове харчування без зайвих домішок.

Склад: 

Свинина 30% (серця, печінка, м'ясо, легені), бульйон, баранина 14% (шлунок), курка 11% (шлунок, печінка), індичка 7% (шкура), яйця 4%, картопля 2,5%, олія лосось 1%, сухі пивні дріжджі 0,45% (джерело МОС і бета-глюканів), карбонат кальцію.

Аналітичний склад:

Білок - 11 %, сирі масла і жири - 7 %, сира зола - 2 %, сира клітковина - 1 %, волога - 77 %, кальцій - 0,3%, фосфор-0,2%.

Харчові добавки на 1 кг: 

Вітамін D3-450 МО, Вітамін Е (DL-альфа - токоферилацетат) - 40 мг, Цинк (оксид цинку) - 30 мг, марганець (оксид марганцю) - 2 мг, мідь (сульфат міді, пентагідрат) - 0,4 мг Йод ( йодат кальцію в оболонці, гранульований, безводний) - 0,3 мг.

Характеристики товару

  • 185 г
  • "Dolina-Noteci", Polanowo 27A, Польща
  • шлунок ягня

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Dolina Noteci Premium

Рекомендовані категорії

Усі акції