Кошик порожній
viber
Dolina Noteci Premium
Оценить 
5.0 (Голосів 70)
Опис

Dolina Noteci Premium Junior Small Breed – Повнораціонний корм для цуценят дрібних порід з печінкою кролика та оленячим язиком DN-50

Консерви з печінкою кролика та оленячим язиком для цуценят дрібних порід Dolina Noteci PREMIUM Junior
Натисніть для збільшення фото.
95.40 грн
АРТ. DN-50 /  185 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Dolina Noteci Premium Junior Small Breed - ідеальне харчування для цуценят дрібних порід, яке виборюється вишуканим поєднанням смакових якостей печінки кролика та оленячого язика. Наш повнораціонний корм розроблений, щоб забезпечити вашого маленького чотирилапого друга всіма необхідними поживними речовинами для здоров'я та врівноваженого росту.

Переваги Dolina Noteci Premium Junior Small Breed:

  1. Велика кількість м'яса і продуктів тваринного походження: Забезпечує вашого цуценяти високоякісними білками та енергією для активного росту.

  2. Правильно збалансовані вітаміни та мінерали: Наш корм містить залізо, селен, мідь та цинк, які підтримують імунну систему та сприяють здоров'ю шкіри та шерсті.

  3. Таурин для правильного функціонування організму: Важливий елемент, який підтримує здоров'я серця та зору.

  4. Не містить зілля, консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку: Ми ставимо на природність і чистоту харчування, тому наш продукт вільний від зайвих хімічних добавок.

  5. Відмінна засвоюваність і відсутність глютену: Наш корм легко засвоюється і не містить глютену, що особливо важливо для цуценят з чутливим травленням.

  6. Містить ненасичені жирні кислоти для здоров'я серця: Збалансована кількість ненасичених жирних кислот сприяє здоров'ю серця та зовнішньому вигляду шерсті.

  7. Без синтетичних ароматизаторів, підсилювачів смаку і барвників: Ми прагнемо зберегти натуральний смак та колір продуктів для вашого улюбленця.

  8. Підтримка здоров'я шкіри та блиск шерсті: Високий вміст жирних кислот та ненасичених жирів надає шерсті здоровий вигляд.

  9. Допомагає травленню: Збалансована формула підтримує здоровий травний процес та підсилює оптимальне травлення.

Dolina Noteci Premium Junior Small Breed - це вибір, який гарантує вашому цуценяті здоров'я та радість. Оберіть Dolina Noteci для врахування всіх потреб вашого маленького друга!

Склад: 

Свинина 31% (легені, серце, м'ясо), бульйон, кролик 14% (печінка), індичка 7% (шкура), олень 6% (мова), курка 6% (шлунок), яйця 4%, картопля 2,5%, лосось масло 1%, сухі пивні дріжджі 0,45% (джерело МОС і бета-глюканів), карбонат кальцію, Тріполі.

Аналітичний склад:

Білок - 11 %, сирі масла і жири - 7 %, сира зола - 2 %, сира клітковина - 1 %, волога - 77 %, кальцій - 0,3%, фосфор-0,2%.

Харчові добавки на 1 кг: 

Вітамін D3-450 МО, Вітамін Е (DL-альфа - токоферилацетат) - 40 мг, Цинк (оксид цинку) - 30 мг, марганець (оксид марганцю) - 2 мг, мідь (сульфат міді, пентагідрат) - 0,4 мг Йод (йодат кальцію в оболонці, гранульований, безводний) - 0,3 мг.

Характеристики товару

  • 185 г
  • Dolina-Noteci, Polanowo 27A, Польща
  • печінка кролика, язик оленя

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Dolina Noteci Premium

Усі акції