Кошик порожній
viber
1st Choice
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Дієтичний корм для стерилізованих собак 1st Choice Adult Sterilized 1ST-92

.

Дієтичний корм для стерилізованих собак 1st Choice Adult Sterilized
Натисніть для збільшення фото.
1,299.00 грн
АРТ. 1ST-92 /  3.2 кг Товар тимчасово відсутній
3,518.00 грн
АРТ. 1ST-93 /  10 кг Товар тимчасово відсутній
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Дієтичний суперпреміум корм 1st Choice Sterilized спеціально призначений для раціону стерилізованих та кастованих собак усіх порід віком 1 рік та старше. Його високоякісна формула з низьким вмістом жиру розроблена ветеринарами та експертами в галузі харчування, ідеально збалансована та враховує особливості стерилізованих вихованців, у яких часто спостерігається небажаний набір ваги через зниження потреби в енергії приблизно на 20%.

Поєднання в дієті низького вмісту калорій, L-карнітину та Омега-7, що перетворюють жир на енергію, та оптимально збалансованого комплексу пребіотичної клітковини максимально адаптоване до особливостей раціону стерилізованих собак та допомагає вихованцям підтримувати ідеальну та здорову вагу. Також до складу корму включені компоненти для підтримки серцево-судинної системи та профілактики сечокам'яної хвороби у собак.

Корм для собак 1st Choice Sterilized має особливу велику гранулу у формі кільця, яка стимулює жувальний рефлекс у собак, сприяє більш тривалому та повільному пережовуванню корму. Як наслідок – поживні речовини краще засвоюються. Якщо ваша собака їсть корм швидко, практично не пережовуючи, то гранули корму у формі кільця швидше наповнять шлунок і сигнал ситості також надійде швидше. Ваш вихованець не переїдатиме, тому процес схуднення або контролю ваги спроститься.

Склад: Борошно з м'яса курки (25%), ячмінь, коричневий рис, овес, пшоно, горохова клітковина, курячий жир (консервований сумішшю токоферолів), сушений м'якуш цитрусових, натуральний ароматизатор, лляне насіння, рибний жир менхаден, дріжджовий екстракт (0,65%) (джерело пребіотичних маннанолігосахаридів, МОС), карбонат кальцію, екстракт цикорію (0,33%) (джерело інуліну, ФОС), натрію хлорид, калію хлорид, таурин,  DL- метіонін, L- карнітин, екстракт юкки Шидігера, суха сироватка, сушена м'ята, сушена петрушка, екстракт зеленого чаю, сушений імбир, сушений ананас.

Вітамін А (ретиніл ацетат) – 25000 МО, вітамін D3 (холекальциферол) – 2000 МО, вітамін E (альфа-токоферолу ацетат) – 130 МО, залізо (моногідрат сульфату заліза (II)) – 158 мг, йод (йодат безводному кальцію) – 3 мг, мідь (хелат міді (II) гідрат амінокислот) – 2,2 мг, марганець (оксид марганцю (II)) – 22 мг, марганець (хелат марганцю гідрат амінокислот) – 4 мг, цинк (оксид цинку) – 160 мг, цинк (хелат цинку гідрат амінокислот) – 9 мг, селен (селеніт натрію) – 0,09 мг.

Енергетична цінність: 3250 ккал/кг.

Протеїн – 24,7%, жир – 10,5%, клітковина – 3,5%, зола – 6,5%, вологість – 10%, кальцій – 1,2%, фосфор – 0,85%, натрій – 0,23%.

Характеристики товару

  • PLB International, Канада
  • супер-преміум
  • для стерилізованих та кастрованих
  • 1.міні-мала, 2.середня, 3.велика, 4.гігантська
  • птиця
  • для стерилізованих та кастрованих

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд 1st Choice

Усі акції