Кошик порожній
viber
Arm&Hammer
Оценить 
4.0 (Голосів 74)
Опис

Дезодорант - порошок для килимів Arm & Hammer Fresh Sensations™ Carpet Odor Eliminator Fresh Breeze: Свіжість, яку ви відчуєте AR-13

Дезодорант - порошок для килимів Arm & Hammer Fresh Sensations™ Carpet Odor Eliminator Fresh Breeze
Натисніть для збільшення фото.
189.00 грн
АРТ. AR-13 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Дезодорант - порошок для килимів Arm & Hammer Fresh Sensations™ Carpet Odor Eliminator Fresh Breeze

Fresh Sensations™ Carpet Odor Eliminator Fresh Breeze: Ваш Надійний Помічник у Боротьбі з Неприємними Запахами та Шерстю Домашніх Тварин на Килимовому Покритті

Коли ви маєте домашніх улюбленців, особливо тих, що розкидають шерсть і залишають неприємні запахи, найкращий спосіб подбати про чистоту та свіжість вашого килимового покриття - це Fresh Sensations™ Carpet Odor Eliminator Fresh Breeze. Цей продукт не просто маскує запах, він повністю його усуває, роблячи ваш килим чистим та свіжим.

Головним активним інгредієнтом цього дезодоранту є харчова сода, яка складає до 98% продукту. Ця натуральна та екологічно безпечна складова не лише поглинає неприємні запахи, а й нейтралізує їх, забезпечуючи найвищу якість прибирання.

Fresh Sensations™ Carpet Odor Eliminator Fresh Breeze пропонує два основних способи дії:

1. Руйнує статичний заряд та полегшує прибирання шерсті: Килимове покриття - це часто місце, де шерсть ваших улюбленців осідає найбільш інтенсивно. Цей дезодорант руйнує статичний заряд, який призводить до приклеювання шерсті до килима та оббивного матеріалу. Як результат, прибирання стає легшим та більш ефективним.

2. Поглинає та нейтралізує неприємні запахи: Запахи від домашніх тварин можуть бути неприємними та стійкими. Fresh Sensations™ не лише поглинає ці аромати, але й нейтралізує їх, залишаючи ваш килим чистим та повітря в кімнаті - свіжим і приємним.

Спосіб застосування простий:

  1. Рівномірно розсипте продукт по всій поверхні килимового покриття та залиште на 15 хвилин, після чого видаліть залишки прибиранням пилотяг.

  2. Важливо не наносити продукт на мокру поверхню, оскільки це може завдати шкоди килимовому покриттю.

  3. Якщо у вас виникла пляма від сечі вашого улюбленця, спочатку вимийте її та дайте висохнути. Потім сильно посипте забруднену ділянку дезодорантом і зачекайте 30 хвилин, після чого приберіть порошок пилотяг.

Цей продукт безпечний для ваших домашніх тварин, але перед застосуванням завжди перевірте матеріал на кольоростійкість. Таким чином, Fresh Sensations™ Carpet Odor Eliminator Fresh Breeze стане вашим надійним союзником у боротьбі з неприємними запахами та шерстю вашого улюбленця, роблячи ваш дім свіжим та чистим.

Характеристики товару

  • 850 г
  • Arm & Hammer, США

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Arm&Hammer

Усі акції