Кошик порожній
viber
Happy Life
Оценить 
3.0 (Голосів 71)
Опис

Сухий корм для собак усіх порід із куркою Happy Life Adult with Chicken VL-160

Сухий корм для собак усіх порід із куркою Happy Life Adult with Chicken
Натисніть для збільшення фото.
565.00 грн
АРТ. VL-160 /  3 кг
2,606.00 грн
АРТ. VL-161 /  15 кг
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Корм для собак "Happy Life Adult with Chicken" - це відмінний вибір для турботливих господарів, які прагнуть надати своїм собакам найкращий раціон преміум класу. Наш продукт розроблений з урахуванням усіх потреб вашого вихованця і забезпечує йому збалансоване харчування та оптимальне здоров'я.

Основні переваги корму "Happy Life Adult with Chicken":

  1. Повноцінний раціон преміум класу: Наш корм містить усі необхідні поживні речовини та вітаміни, які допомагають зміцнити здоров'я вашої собаки, підтримувати її оптимальну масу тіла та активність.

  2. Для дорослих собак віком від 12 місяців: Наш корм спеціально розроблений з урахуванням потреб дорослих собак, забезпечуючи їм всі необхідні поживні речовини для здорового росту і розвитку.

  3. Високоякісні білки: Куряче м'ясо є головним джерелом тваринного білка в нашому кормі, що забезпечує відмінну засвоюваність і смачність корму.

  4. Богатий на фрукти та овочі: Додавання моркви, томатів, гороху та яблук у нашому кормі зміцнює імунітет, покращує обмін речовин та допомагає підтримувати оптимальну вагу собаки.

  5. Омега-3 та Омега-6 жирні кислоти: Вміст олій та жирів, включаючи масло лосося, сприяє здоров'ю шкіри, блискучій шерсті, міцним судинам та суглобам.

  6. Дріжджі: Дріжджі в кормі є джерелом вітамінів, мінералів та амінокислот, які позитивно впливають на здоров'я собаки, зміцнюють нервову систему, нормалізують роботу шлунка та кишківника, та допомагають зміцнити імунітет.

  7. Оптимальне співвідношення кальцію і фосфору: Наш корм сприяє здоров'ю кісток, рухливості суглобів, міцним зубам і нормальній роботі серцево-судинної системи.

  8. Натрій: Оптимальний рівень натрію сприяє здоров'ю серцево-судинної та сечової системи.

"Happy Life" - це турбота про здоров'я вашої собаки в будь-якому віці. Надайте вашому вихованцю смачний та збалансований раціон, який допоможе йому залишатися здоровим і щасливим.

ІНГРЕДІЄНТИ: злаки (зокрема рис 4%, кукурудза 4%), м’ясо та продукти тваринного походження (зокрема курка 12%), продукти рослинного походження, овочі (зокрема горох 4%, морква 0,5%, томати 0,5%), олії та жири (зокрема масло лосося 0,5%), насіння, мінерали, дріжджі, фрукти (яблуко 0,5%).

ДОБАВКИ на 1 кг: вітамін А - 18560 МО, вітамін D3 - 1690 МО, вітамін Е - 135 мг, залізо - 161 мг, йод - 2,5 мг, мідь - 6 мг, марганець - 50 мг, моногідрат сульфату цинку - 86 мг, гліцин-хелат цинку - 10 мг, селен - 0,16 мг, антиоксиданти, натуральні харчові барвники. Технологічна добавка: клиноптилоліт осадового походження 10 г/кг.

АНАЛІЗ СКЛАДУ: протеїн – 25%, жир – 12%, клітковина – 2,5%, зола – 7,5%, кальцій – 1,5%, фосфор – 1%, натрій – 0,4%.

Характеристики товару

  • Versele-Laga, Бельгія
  • преміум
  • для шкіри та вовни, для зв'язок та суглобів
  • 1.міні-мала, 2.середня, 3.велика, 4.гігантська
  • птиця

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Happy Life

Усі акції