Кошик порожній
viber
Savory
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Savory Coat and Skin: Хрусткі ласощі для Здоров'я Шкіри та Шерсті з Лососем і Малиною SV-68

Хрусткі ласощі для здоров'я шкіри та шерсті, лосось із малиною Savory Coat and skin
Натисніть для збільшення фото.
108.00 грн
АРТ. SV-68 /  50 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Хрусткі ласощі для здоров'я шкіри та шерсті, лосось із малиною Savory Coat and skin

Збережіть здоров'я шкіри та шерсті вашого кота з ласощами Savory Coat and Skin. Ці хрусткі смаколики виготовлені зі смачного лосося та малини, доповнені котячою м'ятою для максимального добробуту вашого улюбленця.

Переваги:

  1. Легке Розгризання: Смаколики Savory Coat and Skin ідеально підходять для котів із проблемними зубами або пухнастими від віку, оскільки легко розгризаються і забезпечують задоволення від жування.

  2. Стимуляція Очищення Зубів: Завдяки шорсткій поверхні ласощів, вони сприяють механічному очищенню зубів та зміцненню ясен, підтримуючи здоров'я ротової порожнини.

  3. Беззерновий Склад: Снеки Savory Coat and Skin не містять зернових, глютену або клейковини, що робить їх ідеальним вибором для котів з алергіями.

  4. Натуральні Складові: Ці ласощі не містять штучних барвників, підсилювачів смаку чи аромату, гарантуючи безпечне та здорове харчування для вашого улюбленця.

  5. Екстракти Лікарських Рослин: Додаток котячої м'яти до складу ласощів має накопичувальний ефект, підтримуючи здоров'я та добробуту вашого кота при регулярному використанні.

Замовте Savory Coat and Skin прямо зараз і побалуйте вашого улюбленця найкращими смаколиками для здоров'я шкіри та шерсті!

Склад: протеїн лосося 30%, жовтий горох 26%, картопля 15%, протеїн форелі 12%, жир домашньої птиці 7%, гідролізований протеїн лосося 5%, горохове борошно 2.7%, ріпакова олія 1%, сушена малина 1%, сушена котяча м'ята 0.3%.

Поживні речовини: сирий білок 31.0%, сирий жир 11.0%, сира зола 8.6%, сира клітковина 0.9%, вологість 10.0%.

Вітаміни та мікроелементи: кальцій 1.2%, фосфор 0.9%, натрій 0.8%, магній 0.1%, омега-3 жирні кислоти 0.60%, омега-6 жирні кислоти 1.55%.

Енергетична цінність: 3610 ккал/кг

Рекомендації з годування. Ця добавка – не заміна основного раціону. Такі ласощі давати щодня у вигляді заохочення чи винагороди, але не перевищувати 10% від щоденної порції основного раціону улюбленця. Слідкуйте за тим, щоб у вашого вихованця завжди була свіжа питна вода.

Вага кота (кг)1-23-44-5>6
Штук на день581015

Характеристики товару

  • 50 г
  • Країни, ЄС
  • лосось

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Savory

Усі акції