Кошик порожній
viber
Brit Care
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Ласощі для собак для міцного імунітету, пробіотики та кориця Brit Dental Stick Immuno BR-30

Ласощі для собак для міцного імунітету, пробіотики та кориця Brit Dental Stick Immuno
Натисніть для збільшення фото.
183.00 грн
АРТ. BR-30 / 
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Brit Dental Stick Immuno - це ласощі для собак, які сприяють догляду за зубами та підтримці імунної системи вашої собаки. Ці ласощі мають кілька корисних функцій:

  1. Догляд за зубами: Структура ласощів розроблена для механічного очищення зубів собаки. Вони можуть допомогти у виведенні зубного нальоту і запобігати утворенню зубного каменю. Гексаметафосфат натрію (SHMP) виконує функцію зубної пасти.

  2. Підтримка імунітету: Ці ласощі містять пробіотики (Lactobacillus), які сприяють здоров'ю кишківника та загальному імунітету собаки. Збалансована мікрофлора кишківника грає важливу роль у підтримці здоров'я імунної системи.

  3. Інші корисні інгредієнти: Ласощі також містять м'яту, яка має антимікробні властивості та допомагає забезпечити свіже дихання, корицю з протизапальним ефектом, β-глюкани для здоров'я кишківника та мікрофлори.

Brit Dental Stick Immuno - це спосіб дбати про здоров'я зубів та загальний стан вашої собаки, підтримуючи її імунну систему та забезпечуючи корисні інгредієнти для оптимального функціонування. Ці ласощі не містять глютену, ГМО та штучних барвників, що робить їх безпечними для вашого улюбленця.

Склад: вівсяне борошно, гліцерин рослинного походження (14%), картопляний крохмаль (10%), гідролізовані дріжджі (5%), червона сочевиця (4%), лігноцелюлоза (3%), патока (3%), сушена кориця (2%), сушений чебрець (1%), сушена м'ята (0,5%), β-глюкани (0,3%), гексаметафосфат натрію (0,3%), інактивовані бактерії та їх частини (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15x109 клітин/кг).

Аналітичний склад: сирий білок 9,0%, сирий жир 3,5%, сира зола 2,4%, сира клітковина 4,1%, вологість 17,0%, кальцій 0,1%, фосфор 0,2%, натрій 0,05%.

Харчові добавки на 1 кг: вітамін C (3a312) 35 мг.

Енергетична цінність: 3 010 ккал/кг.

Рекомендації з годування: пропонуйте 1 шматочок на день вашій собаці як частування або нагороду.

Характеристики товару

  • 251 г
  • 7 шт
  • VAFO PRAHA S.R.O.Чехія
  • пробіотики

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Brit Care

Усі акції