Кошик порожній
viber
Тигра
Оценить 
5.0 (Голосів 15)
Опис

ТИГРА ПРЕМІУМ – Натуральний бентонітовий наповнювач для котячих туалетів SC-22

НАТУРАЛЬНИЙ БЕНТОНІТОВИЙ НАПОВНЮВАЧ ДЛЯ КОТЯЧИХ ТУАЛЕТІВ ТИГРА ПРЕМІУМ
Натисніть для збільшення фото.
158.00 грн
АРТ. SC-22 /  1.5 - 3.5 мм
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

ТИГРА ПРЕМІУМ – це 100% натуральний комкуючийся наповнювач для котячих туалетів, створений з бентонітових глин, що пройшли очищення та спеціальну обробку.

Переваги:

  1. Миттєве поглиблення вологи: Гранули наповнювача негайно вбирають вологу, утворюючи комки. Це дозволяє вам видаляти лише використані комки, зберігаючи чистоту та економлячи матеріал.

  2. Високі поглиблення властивості: Володіє високими абсорбуючими властивостями, що забезпечує ефективне утримання вологи та запобігає розмноженню бактерій.

  3. Ефективне нейтралізування запахів: Надійно нейтралізує неприємні запахи, допомагаючи підтримувати свіжість в домі.

  4. Гранули середнього розміру: Розмір гранул 1,5-3,5 мм ідеально підходить для кішок, забезпечуючи їм комфортне використання туалету.

  5. Запобігання поширенню бактерій: Швидке поглиблення вологи перешкоджає розмноженню бактерій та запобігає появі неприємного запаху з котячого туалету.

Правила використання:

Візьміть чистий та сухий лоток та заповніть його шаром наповнювача товщиною 4-5 см. Після кожного відвідування кішкою потрібно прибирати туалет, видаляючи лише утворені комки. Після прибирання додайте необхідну кількість свіжого наповнювача. Викидайте використаний наповнювач разом із побутовими відходами або в контейнер для біовідходів. Не рекомендується виливати використаний наповнювач у систему водовідведення.

Оберіть ТИГРА ПРЕМІУМ для забезпечення вашому улюбленцеві найвищої якості, природного та ефективного туалетного наповнювача, який дбає про його комфорт та чистоту в будь-який час.

Характеристики товару

  • 4.3 кг
  • Україна
  • глиняний

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Тигра

Усі акції