Кошик порожній
viber
1st Choice
Оценить 
0.0 (Голосів 1)
Опис

Адресник з QR-паспортом для собак та котів 1st Choice Smart ID 1ST-108

.

Адресник з QR-паспортом для собак та котів 1st Choice Smart ID
Натисніть для збільшення фото.
70.00 грн
АРТ. 1ST-108 /  25 мм
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

1st Choice Smart ID – це не просто звичайний адресник для собак, котів та інших домашніх тварин. Цей «розумний» жетон на звороті має унікальний QR-код, який надає персональний номер у міжнародній базі реєстрації тварин Animal ID. Вам це гарантує швидкий пошук вихованця, у разі його втрати, а також можливість створити багатофункціональний профіль тварини, де навіть можна зберігати копії медичних (ветеринарних) документів, додати мікрочіп, вести планувальник подій та інше.
85% домашніх вихованців, що загубилися, з QR-паспортом повертаються до своїх власників менш ніж через 24 години! QR-паспорт Animal ID – це легкий пошук тварини по всьому світу, в будь-якій країні (інтегровано з Європейською асоціацією єдиних баз даних тварин Europetnet, міжнародною системою пошуку мікрочіпом PetMaxx, американською асоціацією ветклінік AAHA).
ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?
Якщо ваш вихованець загубився
Переконайтеся, що у профілі є потрібна інформація про вихованця та всі контактні дані, щоб той, хто знайшов, міг зв'язатися з вами якнайшвидше.
Той, хто знайшов тварину сканує QR-код або дзвонить вам по телефону
QR-код сканується за допомогою смартфона, і ви отримаєте повідомлення з геолокацією місця знаходження вихованця. Для отримання додаткової інформації той, хто знайшов може ввести номер QR-паспорта і переглянути профіль власника, тобто. Ваш профіль.
Ваш вихованець повертається додому
З QR-паспортом Animal ID знайшовший може вибрати будь-який відповідний варіант контакту з вами, щоб ваш вихованець повернувся додому якнайшвидше.
ВАЖЛИВО! QR-код не буде активований без реєстрації онлайн профілю улюбленця!

ЯКЩО ВИХОВАНЕЦЬ НЕ ЗАРЕЄСТРУВАНИЙ У БАЗІ animal-id.net:

– зайдіть на сайт animal-id.net, функціонал підтримує мультимовні версії, включаючи українську. Зареєструйтесь на сайті. Ви також можете безкоштовно скачати програму Animal ID на смартфон у GooglePay або AppStore;
– натисніть на кнопку «Зареєструвати тварину», додайте інформацію про вашу тварину, заповнивши поля анкети. Переконайтеся, що зберегли всі необхідні дані;
– натисніть кнопку «Активувати QR-паспорт», де впишіть номер паспорта та код активації, які вказані на звороті жетону 1st Choice Smart ID, у відповідні поля;
– за необхідності доповніть інформацію про вашу тварину та внесіть додаткові контактні дані у вашому профілі;
– активуйте профіль власника.

ЯКЩО ВИХОВАНЕЦЬ ЗАРЕЄСТРУВАНИЙ У БАЗІ animal-id.net:

– зайдіть у профіль вихованця, використовуючи ваш логін та пароль;
– натисніть кнопку «Активувати QR-паспорт» у профілі тварини. Введіть номер паспорта та код активації, які вказані на зворотному боці жетону 1st Choice Smart ID, у відповідні поля.

РЕЄСТРАЦІЯ МІКРОЧИПУ ТВАРИНИ

Ваш кіт чи собака чиповані? Введіть номер мікрочіпа під час реєстрації в програмі, щоб отримати безкоштовну реєстрацію в міжнародній базі даних Animal ID. Вона інтегрована із найбільшими у світі базами даних ідентифікованих тварин.

Характеристики товару

  • 25 мм
  • Нержавеющая сталь

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд 1st Choice

Усі акції