Кошик порожній
viber
Isle Of Dogs
Оценить 
5.0 (Голосів 6)
Опис

Лосьйон для видалення слізних доріжок для котів та собак ISLE OF DOGS Angels 'Eyes Tear Stain Solution IS-117

Лосьйон для видалення слізних доріжок для котів та собак ISLE OF DOGS Angels 'Eyes Tear Stain Solution
Натисніть для збільшення фото.
470.00 грн
АРТ. IS-117 /  59 мл
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Лосьйон Angels 'Eyes Tear Stain Solution призначений для ефективного видалення слізних доріжок та плям під очима у котів та собак. Ось деякі корисні рекомендації та переваги цього продукту:

  • Щоденне застосування: Рекомендується використовувати лосьйон щодня для досягнення найкращого результату.

  • Запобігання повторній появі слізних доріжок: Регулярне застосування лосьйону Angels' Eyes може допомогти запобігти повторній появі слізних плям.

  • Підходить для тварин будь-якого кольору та довжини вовни: Цей лосьйон можна використовувати для тварин усіх порід та типів вовни.

  • Делікатний та без дискомфортний: Лосьйон діє дуже делікатно та не викликає дискомфорту чи подразнень для вашої тварини.

  • Простий у використанні: Нанесіть невелику кількість лосьйону на ватний диск і обробіть забруднену вовну. Потім дайте часу висохнути. Немає потреби змивати лосьйон.

  • Видалення засохлих виділень слизу та сльозових плям: Цей лосьйон допоможе видалити засохлі виділення слизу та сльозові плями під очима.

  • Застереження: Зберігати лосьйон для зовнішнього використання. У разі потрапляння в очі, промити їх великою кількістю води.

  • Один ватний диск на кожне око: Для запобігання перенесення бруду та бактерій між очима рекомендується використовувати новий ватний диск для кожного ока.

Зазвичай процедура видалення слізних доріжок дуже проста: нанесіть лосьйон на ватний диск, обробіть забруднену вовну під очима, дайте висохнути, і не потрібно змивати. При необхідності процедуру можна повторити.

Склад:
Очищена вода, геогард ультра, водорозчинний ефір Hydramol PGPL, м'який ПАР Pureact MD-318, кокамідопропілбетаїн, ромашка аптечна, алое вера, сафлорова олія, ретинілпальмітат, токоферилацетат, ефірна олія ялівцю.

Характеристики товару

  • 59 мл
  • "ISLE OF DOGS"USA

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд Isle Of Dogs

Рекомендовані категорії

Усі акції