Кошик порожній
viber
HalfHalf
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Half&Half: Яловичі ласощі для цуценят - Ідеальне доповнення до здорового раціону HH-24

Ласощі з яловичиною для цуценят у формі м'ясних кубиків Half&Half
Натисніть для збільшення фото.
110.00 грн
АРТ. HH-24 /  100 г
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Ви шукаєте смачний і корисний перекус для вашого цуценяти? Наші м'ясні кубики Half&Half з яловичиною - ідеальне рішення. М’які шматочки створені спеціально для зручного споживання цуценятами усіх порід. Ці ласощі містять легкозасвоювані білки, які не тільки чудово смакують, але й не навантажують систему травлення вашого улюбленця.

Яловичина в наших снеках - це не лише смаковитий перекус, але й джерело важливих живильних речовин для здоров’я вашого цуценяти. Полегшені за вмістом жиру та калорій, ці снеки оптимально піклуються про здоров’я печінки та допомагають у запобіганні набору зайвої ваги.

Наші ласощі також містять кукурудзяне борошно, яке покращує травлення, зміцнює судини та кістки вашого цуценяти. Без ГМО – ми ретельно дбаємо про якість продукту для забезпечення здоров'я та щастя вашого улюбленця. Виберіть Half&Half - оберігайте здоров’я свого цуценяти з задоволенням!

Склад: м’ясо та м’ясні інгредієнти (90 %, зокрема яловичина 75 %) кукурудзяне борошно, гліцерин харчовий, мінеральні речовини. Не містить ГМО.

Поживні речовини: сирий білок - 26,0 %, сирий жир - 6,0 %, сира клітковина - 1,0 %, вологість - 21,0 %, сира зола - 3,5 %.

Харчові добавки: вітамін А (3а672а) – 880 МО, вітамін D3 (3а671) – 710 МО, вітамін Е (3а700) – 15 мг, мідь (3b406) – 2,6 мг. Технологічні добавки: антиоксиданти.

Енергетична цінність: 1,660 ккал/ 1 кг.

Характеристики товару

  • 100 г
  • HalfHalf, Україна
  • яловичина

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд HalfHalf

Усі акції