Кошик порожній
viber
EUROWET
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

HEXODERM™ Excellence: Дерматологічний шампунь з фітосфінгозином і хлоргексидином для собак і котів VT-20

Дерматологічний шампунь, що регулює мікрофлору шкіри з фітосфінгозином і хлоргексидином для собак і котів HEXODERM™ excellence
Натисніть для збільшення фото.
529.00 грн
АРТ. VT-20 /  200 мл
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Оптимальний догляд за шкірою вашого улюбленця з HEXODERM™ Excellence від Eurowet (Евровет). Наш дерматологічний шампунь - це перевірений засіб з фіто сфінгозином і хлоргексидином, створений спеціально для собак і котів.

Основні переваги HEXODERM™ Excellence:

  1. Лікувальна косметика: Завдяки поєднанню фіто сфінгозину і хлоргексидину, наш шампунь допомагає відновити природну мікрофлору шкіри, підтримуючи її здоров'я.

  2. Ефективна формула: Фіто сфінгозин підвищує захисний бар'єр шкіри та забезпечує її зволоження, в той час, як хлоргексидин має антисептичні властивості, борючись з бактеріями та грибками.

  3. Легке використання: Проста і зручна форма застосування робить HEXODERM™ Excellence ідеальним вибором для догляду за вашими улюбленцями.

  4. Рекомендації ветеринарного лікаря: Рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень або за індивідуальною рекомендацією ветеринарного фахівця.

  5. Безпека використання: Шампунь безпечний для використання, проте уникайте контакту з очима. У разі попадання в очі, обов'язково промийте їх теплою водою.

Додайте HEXODERM™ Excellence до вашого арсеналу засобів для догляду за тваринами, щоб забезпечити їм здорову та радісну шкіру.

Склад: вода, кокамідопропілбетаїн, коко глюкозид, динатрий лаурет сульфосукцинат, гліцерин, хлоргексидину диглюконат, ПЕГ 4 рапесидамин, полісорбат-20, гидроксипропилтримониум, гидролизированый протеїн пшениці, полікватерніум-7, ПЕГ 7 глицерил кокоат, парфум, норкове масло, DMDM гідантоїн, метілхлорізотіазолінон, метилизотиазолин, фитосфингозин HCL, Терпінен-4-ол. 

Характеристики товару

  • 200 мл
  • EUROWET.Евросоюз

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд EUROWET

Усі акції