Кошик порожній
viber
VetExpert
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Vet Expert KalmVet Advanced: Харчова Добавка для Зменшення Симптомів Стресу у Котів і Собак VE-61

Харчова добавка, що зменшує симпотоми стресу у котів і собак Vet Expert KalmVet Advanced
Натисніть для збільшення фото.
1,299.00 грн
АРТ. VE-61 /  60 капсул
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Vet Expert KalmVet Advanced є інноваційною харчовою добавкою, спеціально розробленою для зменшення симптомів стресу у котів і собак. Цей продукт має двоспрямовану дію, яка покращує настрій та самопочуття тварин.

Харчова добавка Vet Expert KalmVet Advanced містить унікальну формулу на основі науково доведених сполук, які виявилися ефективними у зменшенні стресу. Вона містить втричі більше триптофану і вдвічі більше валеріани, що забезпечує більш високу ефективність порівняно з попереднім продуктом KalmVet. Триптофан стимулює вироблення серотоніну в головному мозку, що підвищує стійкість тварин до стресу та відповідає за контроль настрою.

До складу також входить валеріана, яка має седативний ефект і допомагає знизити тривожність. Екстракт родіоли рожевої підтримує гомеостаз організму та знижує стійкість до стресу, а екстракт ромашки проявляє анксіолітичні властивості.

Крім того, L-теанін, який міститься в зеленому чаї, допомагає зменшити тривожну поведінку та покращує когнітивні функції.

Рекомендоване дозування для котів та собак залежить від їх маси тіла: одна капсула на день для тварин до 15 кг маси тіла, та дві капсули на день для тварин з масою тіла понад 15 кг.

Застосовуйте капсули, змішуючи їх з їжею або вводячи безпосередньо в рот тварини. Пам'ятайте про доступ до свіжої води для вашого улюбленця.

Склад: рафінована соєва олія Glycine max (L.) Merr., сушений корінь шипшини (Rhodiola rosea L.), бджолиний віск, сирі лецитини.

Сенсорні добавки (г/кг): екстракт кореня валеріани (Valeriana officinalis L.) 52 г, екстракт чаю (Camellia sinensis (L.) O. Kuntze) 26 г.

Харчові добавки (г/кг): L-триптофан 197 г.

Характеристики товару

  • Vet Planet Ltd,Польща
  • капсула
  • антистрес, нервова система

Відео про товар

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд VetExpert

Усі акції