Кошик порожній
viber
VetExpert
Оценить 
0.0 (Голосів 0)
Опис

Харчова добавка Vet Expert ViewVet призначена для підтримки функції зору у котів і собак VE-64

Харчова добавка для підтримання функції зору у котів і собак Vet Expert ViewVet
Натисніть для збільшення фото.
1,199.00 грн
АРТ. VE-64 /  45 капсул
Додати в обране Залишити відгук - 0

Можлива оплата кур'єру при отриманні замовлення або післяплатою при пересиланні.

# Доставка
Нова Пошта
За будь-якої суми замовлення
Накладений платіж
Передплата 150 грн
Кур'єром по Києву
Безкоштовно від 1000грн
Накопичувальна знижка під час реєстрації до 10%
#

Опис товару

Харчова добавка Vet Expert ViewVet призначена для підтримки функції зору у котів і собак. Вона містить комплекс антиоксидантів, які сприяють оптимальному зоровому здоров'ю та захищають очі ваших улюбленців від оксидативного стресу.

Основні складові та їх корисні властивості:

  1. Куркумін: Цей компонент, що міститься у висушеному корені Curcuma longa, є потужним антиоксидантом і має протизапальну дію, що сприяє покращенню здоров'я очей.

  2. Листя зеленого чаю: Містять катехіни, які є природними антиоксидантами та допомагають зберігати здоров'я очей, зменшуючи оксидативний стрес.

  3. Vitis vinifera: Екстракт плодів та листя виноградного вина, який містить антоціани та інші флавоноїди, сприяє підтримці здоров'я очей та має протизапальні властивості.

  4. Malphigia glabra: Екстракт плодів ацероли, який містить вітамін С та інші антиоксиданти, є корисним для здоров'я очей та сприяє їх захисту від шкідливого впливу.

  5. Tagetes erecta: Цей компонент містить лютеїн та зеаксантин, які сприяють покращенню зору та захисту очей від уражень.

Спосіб застосування: Рекомендується приймати 1 капсулу на добу на кожні 10 кг ваги тіла кота або собаки. Капсулу слід відкрутити або розрізати, витиснути вміст і змішати з їжею або ввести безпосередньо в рот тварини. Забезпечте вашому улюбленцю доступ до свіжої води під час приймання цієї добавки.

Склад: риб'ячий жир, моно-, ди- і тригліцериди стеаринової кислоти, сушена ацерола (Malpighia glabra L.), сушені ацтекські чорнобривці (Tagetes erecta L.) – джерело лютеїну і зеаксантину, неочищені лецитини.

Харчові добавки (г/кг): бета-каротин 9,0 г, вітамін Е 22 420 МО, таурин 4,5 г, оксид цинку 2,24 г, вітамін B12 2,2 мг, ніацинамід 1,1 г, кальцій-D-пантотенат 0,9 г, вітамін А 356 991 МО, вітамін B1 0,1 г, вітамін B6 0,09 г, фолієва кислота 0,02 мг, біотин 0,01 мг, селеніт натрію 0,0004 мг.

Сенсорні добавки (г/кг): екстракт шкірки винограду (Vitis vinifera L.) 53,8 г, екстракт чаю (Camellia sinensis (L.) O. Kuntze) 32,6 г, 2b163-ex висушені кореневища Curcuma longa L. екстракт 31,4 г.

Технологічні добавки (г/кг): колоїдний діоксид кремнію 4,3 г.

Характеристики товару

  • 45 капсул
  • Vet Planet Ltd,Польща
  • для зору

Відгуки наших покупців:

Поки що немає відгуків. Будьте першим хто залишить свій відгук про цей товар або запитає його використання! Ви також можете розповісти тут про свій особистий досвід використання цього товару.

Написати відгук

Захист від спаму (введіть цифри, які зображені на малюнку нижче, перш ніж надіслати свій відгук):
captcha

Бренд VetExpert

Усі акції